60 min: seminar
Dave van Gulik - Illusionist en spreker met impact

EEN spreker met impact

Dave maakt het verschil als spreker door mind experimenten en illusies te gebruiken om zijn verhaal kracht bij te zetten en impact te maken. Vanuit zijn persoonlijke ervaringen in de wereld van persoonlijk leiderschap neemt hij zijn publiek mee in zijn wereld.

Hij zorgt ervoor dat het publiek uiteindelijk naar buiten gaat met een concrete actie op het vlak van persoonlijk en zakelijk management. Dit om doelen, wensen en ambities te kunnen bereiken. De voorbeelden zijn voor het publiek herkenbaar waardoor deze zich gemakkelijk kan identificeren met de boodschap die Dave voor hen heeft.

WAAROM EEN LEZING VAN DAVE VAN GULIK?

Mijn brein heeft hetzelfde doorgemaakt als wat die van vele twintigers en dertigers nu doormaken. Zoeken naar houvast, streven naar meer, denken dat succes en geluk vanzelf komt, als je maar hard genoeg werkt. Totdat die muur opdoemt en ontwijken niet meer mogelijk is.

Tijdens mijn lezing deel ik mijn persoonlijke verhaal. Van ambitieus klein mannetje met een indringend moment van inspiratie tot high potential in het bankwezen. Van eigenwijze serial ondernemer tot directeur van een internationaal bedrijf in compliance software. 

 

De boodschap die Dave overbrengt is verpakt in diverse illusies en mind experimenten waardoor deze voor de toeschouwer ervaren wordt als een unieke ervaring die jaren later nog indruk blijft maken.

Wat is er magischer dan geïnspireerd raken?

Bekijk onderstaande korte video om een indruk te krijgen van mijn verhaal, spreekstijl en boodschap. Wil je écht een goede indruk? Neem contact op voor een persoonlijke kennismaking.

Heb je interesse in mijn lezing Mindset Magic?

Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en prijzen

De juiste
vragen stellen

De juiste
vragen stellen

Magie
als metafoor

Magie
als metafoor

 

Van ambitie en illusie
tot bruikbaar plan

Van ambitie en illusie
tot bruikbaar plan

De corona-reset:
hoe ga je daar mee om?

De corona-reset:
hoe ga je daar mee om?

“Plan je leven net zoals een vakantie. Je bestemming eerst en dan je reis ernaartoe”