Beste bezoekers,

Naast mijn publiek wil ik ook online mensen kunnen vermaken met mijn trucs en belevenissen. Vandaar dat ik niet alleen dit soort blogs schrijf, maar ook vertegenwoordigd ben op meerdere sociale media kanalen.

Ik heb zo bijvoorbeeld een Dave van Gulik pagina op Facebook waarop ik alle interessante nieuwtjes deel. Ook laat ik het daar weten wanneer er weer een nieuwe blog online staat. Wat mij betreft is het volgen van die pagina de ideale manier om op de hoogte te blijven van mijn laatste ontwikkelingen!

Mocht jij liever met Instagram werken, ook daar ben ik vertegenwoordigd. Hier vind je, zoals vanzelfsprekend, allerlei foto’s van mijn optredens en andere belevenissen. Wil je mij volgen of gewoon het account bekijken? Dat kan via deze link. Tevens ben ik ook actief op Twitter, mocht dat het medium zijn waar je graag op kijkt.

Buiten de sociale media kanalen om ben ik als Dave van Gulik ook te vinden via de website van Dutch Magic. Dit is een agentschap dat de beste goochelaars en illusionisten in Nederland levert. Je kunt via deze site artiesten boeken uit heel Nederland, waaronder ikzelf. Deze organisatie is trouwens mede opgericht door Richard Ross, een legendarische goochelartiest die het tot wereldkampioen wist te schoppen. Ondanks dat hij in 2001 helaas overleed is Dutch Magic altijd door blijven gaan.

Naast de goochelaars die je kunt boeken vind je er ook blogs en informatie over de vele vormen van goochelen. Een soort kennisbank die een beetje te vergelijken is met mijn goochelgids. Neem gerust eens een kijkje op de site!

Wil jij op de hoogte blijven? Volg mij dan op de bovenstaande kanalen en je krijgt alle aankondigingen en ontwikkelingen mee. Mocht je echter geen accounts op sociale media hebben dan ben je natuurlijk altijd welkom op deze website, die gewoon voor iedereen toegankelijk is. Een mail sturen mag ook altijd!