Gasten ontvangen

Gasten ontvangen op magische wijze

Wil je gasten ontvangen door een illusionist? Een geslaagd feest of evenement begint met een goede ontvangst van de gasten. Je gasten komen net binnen en het feest moet nog op gang komen. Of ze komen binnen en staan direct in een lange rij bij bijvoorbeeld een receptie of een huwelijk,

Dave weet als geen ander hoe je op een magische wijze je gasten ontvangt of hun wachttijd aanzienlijk leuker, bijzonder en magischer maakt. De ideale manier om het ijs te breken!

Een feest vol entertainment

Een goede ontvangst door illusionist Dave wekt natuurlijk wel de nieuwsgierigheid. Daarom mengt Dave zich na het ontvangen van de gasten vaak tussen het publiek om hen te vermaken met Close-up Magic.

De ontspannen sfeer die hierdoor ontstaat, maakt dat gasten ontvangst door Dave (eventueel in combinatie met Close-up Magic) heel geschikt is voor o.a.:

Recepties
Bedrijfsfeesten
Verjaardagen
Huwelijksfeesten

De start van een geslaagd feest of event

Het op de juiste manier ontvangen en begeleiden van je gasten maakt dat je feest of evenement een goede start krijgt. Het ijs is gebroken, je gasten komen met een lach en verbazing binnen of worden vermaakt terwijl ze in de rij staan. 

Dave denkt graag met je mee over de invulling van een bepaald evenement en gaat graag met je in overleg om te komen tot een passende oplossing voor elke gelegenheid.

Overtuigd?

Ben je overtuigd? Of wil je meer informatie ontvangen? Dat kan! Ik kom graag met je in contact om gezamenlijk ideeën uit te wisselen en een goede en passende oplossing voor het organiseren van je evenement te komen. 

Recensies

“Super leuk! Wat een leuke toevoeging op het 40-jarig huwelijksfeest van mijn ouders. Mijn ouders en alle gasten waren super enthousiast over het verrassende optreden van Dave. Dikke aanrader!

Layla van Orsouw

“Dave heeft opgetreden op ons personeelsfeest tijdens een casino avond met een special act. Dat was het goochelen van Dave. Het was het mooiste van allemaal. Zeker een aanrader voor iedereen.

Rick Groenendaal

WEMO Nederland

“Als goochelaar weet Dave te entertainen/ amuseren in de breedste zin van het woord. Hij weet mensen te verassen en mee te nemen in zijn act op maat, deze wisselt per locatie en publiek. Ik ben dan ook trots dat Dave, mede door het volgen van de acteerlessen via acteerstudio P-act , elke keer weer een professionele act neer zet!

Petra Kachelland