Dave van Gulik

De spreker, illusionist en trainer voor uw event!
Offerte opvragen

Illusionist of spreker inhuren voor uw feest, bruiloft of evenement?

Dave van Gulik

Maak kennis met illusionist Dave van Gulik, dé magische entertainer die van ieder evenement een succes maakt. Zijn snelle vingers en bijzondere persoonlijkheid zorgen voor bijzonder magische momenten waar nog lang over zal worden nagepraat.

Boek een illusionist

Op zoek naar een interactief, magisch, bijzonder en spectaculair optreden? Boek dan Illusionist Dave. Als gastheer bij binnenkomst van de gasten of als tafelgoochelaar om goocheltrucs van heel dichtbij te laten zien. Dave zorgt voor bijzondere momenten tijdens bruiloften, verjaardagen, jubilea, gala’s, bedrijfsfeesten, borrels, beurzen en festivals. Dankzij Magisch entertainer Dave maken gasten iets bijzonders mee waardoor ze nog vaak aan het feest of evenement zullen terug denken.

Spreker en Illusionist voor verschillende events

Dave is in te huren als spreker op bedrijfsevents en als illusionist voor verschillende soorten events zoals; bruiloften, huwelijksfeesten, jubilea, recepties, bedrijfsborrels, bedrijfsfeesten, beursen, teambuilding dagen, nieuwjaarsborrels en veel meer…

Zoek je iemand met een bijzonder karakter die al uw gasten respecteert maar er ook een goede klik mee kan maken? Dave is één van die unieke illusionisten die dit allemaal kan! Hij verbindt uw gasten door ze te vermaken met de meest uiteenlopende bijzondere magische trucs.

Op zoek naar een spreker of illusionist?

Je wilt graag een spreker of illusionist inhuren? Ik kan je helpen met:

  • Je personeel te motiveren en inspireren.
  • Het magisch maken van je feest/evenement én
  • Je gasten laten verbazen en het onmogelijke mogelijk maken én
  • Jouw en je gasten verwonderen met magische trucs die direct onder je neus plaatsvinden!

Meer informatie? Bel +31 (0)23 5444297 óf

Blog

Corona crisis; hoe ga jij ermee om?

Corona crisis; hoe ga jij ermee om?

Mijn oma leerde mij op 8 jarige leeftijd al dat ik van elke dag moet genieten. Elke dag is bijzonder en elke dag kan zomaar de laatste zijn. Dit vertelde ze mij na het plotselinge overlijden van mijn opa op 61 jarige leeftijd. Een man die altijd hard gewerkt om...

Lees meer

Bedrijfsfeest 50 jarig bestaan Poly Products

Afgelopen periode mocht ik in opdracht van Advance Events de gasten (die bestonden uit klanten, leveranciers, architecten, en (oud)medewerkers) van Poly Products uit Werkendam mogen vermaken, verwonderen en verbazen op hun locatie dat omgetoverd was tot een...

Lees meer

Waarom een goochelaar huren ook wat voor jou is!

Als jij op deze pagina terecht bent gekomen dan is de kans groot dat je een goochelaar huren iets is dat je overweegt. Of misschien zoek je inspiratie voor een feest dat je binnenkort gaat organiseren. Mocht dit het geval zijn dan kan ik je hierbij perfect van dienst...

Lees meer

Recensies

“Super leuk! Wat een leuke toevoeging op het 40-jarig huwelijksfeest van mijn ouders. Mijn ouders en alle gasten waren super enthousiast over het verrassende optreden van Dave. Dikke aanrader!

Layla van Orsouw

“Dave heeft opgetreden op ons personeelsfeest tijdens een casino avond met een special act. Dat was het goochelen van Dave. Het was het mooiste van allemaal. Zeker een aanrader voor iedereen.

Rick Groenendaal

WEMO Nederland

“Als goochelaar weet Dave te entertainen/ amuseren in de breedste zin van het woord. Hij weet mensen te verassen en mee te nemen in zijn act op maat, deze wisselt per locatie en publiek. Ik ben dan ook trots dat Dave, mede door het volgen van de acteerlessen via acteerstudio P-act , elke keer weer een professionele act neer zet!

Petra Kachelland