Goochelen op maat

Goochelen op maat

Ben je op zoek naar iets bijzonders? Ieder evenement is namelijk uniek. Om het extra bijzonder te maken kan goochelen op maat de oplossing zijn.

Een act die past bij het thema van de avond of bij het product dat wordt gelanceerd. Geen probleem!

Dave denkt graag mee om een optreden op maat samen te stellen dat precies past bij de gelegenheid en bij de wensen van je gasten.

Zo kunnen bijvoorbeeld bedrijfslogo, foto’s of slogans in de magische momenten worden verwerkt of zelfs een op maat gemaakte goocheltruc voor tijdens een bruiloft.

Goochelen op maat: Passende acts voor iedere gelegenheid

Door de vele elementen die een goochelact uniek kunnen maken voor een evenement, is goochelen op maat geschikt voor veel verschillende feesten, zoals:

Recepties
Bedrijfsfeesten
Verjaardagen
Diners
Huwelijksfeesten
Openingen
Productlanceringen
Presentaties

Illusionist Dave van Gulik heeft voor elk soort evenement en wens een passende oplossing. Graag gaat hij samen met je in overleg om een magisch moment te creëren die past bij het type event en het type gasten.

Voorbeelden

Er is een legio aan verschillende voorbeelden te bedenken die samen gemaakt kunnen worden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan:

  • Logo van het bedrijf op de kaarten die ik gebruik 
  • Balletje/balletje met schijfjes waarop je logo aanwezig is
  • Speciale goocheltrucs om bijvoorbeeld de ringen tevoorschijn te laten komen tijdens een huwelijk
  • Combinatie maken van tafelgoochelen en een centrale act
  • Elke andere mogelijkheid die binnen je fantasie ligt

Wat is jouw wens?

Vertel het me door contact op te nemen via onderstaande knop of bel me op het telefoonnummer dat onderaan deze pagina staat.

Wil je meer weten, reviews lezen of liever eerst meer informatie ontvangen? Dat kan, ik denk graag met je mee om een passende voorstelling te maken.

Recensies

“Super leuk! Wat een leuke toevoeging op het 40-jarig huwelijksfeest van mijn ouders. Mijn ouders en alle gasten waren super enthousiast over het verrassende optreden van Dave. Dikke aanrader!

Layla van Orsouw

“Dave heeft opgetreden op ons personeelsfeest tijdens een casino avond met een special act. Dat was het goochelen van Dave. Het was het mooiste van allemaal. Zeker een aanrader voor iedereen.

Rick Groenendaal

WEMO Nederland

“Als goochelaar weet Dave te entertainen/ amuseren in de breedste zin van het woord. Hij weet mensen te verassen en mee te nemen in zijn act op maat, deze wisselt per locatie en publiek. Ik ben dan ook trots dat Dave, mede door het volgen van de acteerlessen via acteerstudio P-act , elke keer weer een professionele act neer zet!

Petra Kachelland