All by Myself - Lezing over Persoonlijk Leiderschap

Van droom naar realisatie
Informatie opvragen

Ben je bezig met de dingen in je leven die je echt leuk vindt?

Ik vertel je uit eigen ervaring, hoe ik mijn doelen en ambities stel, deze werkelijkheid laat worden maar ook de tegenslagen die daarbij horen. Je gaat niet alleen luisteren, maar zelf denken en doen en door middel van illusies, goocheltrucs en experimenten ervaren hoe je zelf aan de slag kan met jouw doelen, wensen, dromen en ambities.

Interactief uur

In een uur tijd neem ik je mee in mijn magische wereld. Aan de hand van praktijkvoorbeelden laat ik de zaal nadenken over hun (zakelijke) doelen in het leven. Wat zijn de ambities, wensen en verlangens van mensen.

Maar hoe zorg je er nu concreet voor dat je deze ook daadwerkelijk kunt gaan realiseren? Met praktische opdrachten en voorbeelden zorg ik er voor dat je aan het eind van de lezing een praktisch handvat hebt om aan de slag te gaan.

Dit ga je ervaren

 

  • Mijn geheim om je doelen te realiseren

  • Krijg je richting helder

  • Persoonlijk Leiderschap

  • Entertainment en illusies als anker om boodschap helder te krijgen

  • Inspiratie

  • Concreet en praktisch

  • Nuttige tips om toe te passen binnen zakelijke en persoonlijke omgeving

  • Dromen omzetten in praktische acties

  • Zet je aan het denken

Bijzondere ervaring

“De lezing van Dave is verrassend en anders dan andere lezingen door de toevoeging van onder meer magie en praktische opdrachten.”

Persoonlijk Leiderschap

“De lezing van Dave is inspirerend en leerzaam met praktische handvatten die ik zowel zakelijk als privé kan gebruiken”

Verrassend en vernieuwend

“Deze lezing is vernieuwend doordat er gebruik wordt gemaakt van illusies en experimenten waardoor het mij als toeschouwer op een andere manier aan het denken zet over mijn doelen en ambities”

Inspirerend

” Een bijzonder verhaal met verrassende magische elementen”

Voor wie?

Incompany

Wilt u voor uw organisatie en medewerkers een lezing die hen activeert, prikkelt en aan het denken zet? Dat kan! All By Myself kan aangeboden worden voor groepen vanaf 25 personen.

Kick Off

Heeft u een kick off van een verandertraject binnen uw organisatie? Dan is deze lezing een perfect startpunt om uw medewerkers te activeren, stimuleren en aan het denken te zetten. 

Maatwerk

Wilt u een op maat gemaakte lezing speciaal voor uw organisatie? Dat kan! Ik help u graag verder en denk graag mee in de mogelijkheden om de lezing op maat te maken voor uw medewerkers.

Meer informatie? Neem contact op

4 + 3 =