Donderdag 4 mei was het zover, wij zijn op deze dag met een kleine delegatie van onze goochelclub Gonga afgereisd naar Gent te België om daar onze Belgische collega goochelaars te ontmoeten van de Magische Cirkel Gent.

Magische Cirkel Gent

Na een lange rit hebben wij eerst even wat gegeten in Gent voordat wij naar het prachtige pand, waar de Magische Crikel te Gent is gevestigd, af te reizen. Eenmaal aangekomen viel onze mond van verbazing open. Wat een prachtig oud pand waar deze goochelclub in gevestigd is. Eenmaal binnen gekomen vielen wij van de ene in de andere verbazing.

Warm welkom

Wij werden door de verschillende leden van deze goochelclub erg welkom geheten in een klein theater waar de spotlights letterlijk aan stonden. Wat een sfeer ademt dit uit! Na de nodige onderlinge introducties werden wij door Mario Fernández verzocht mee te lopen naar een ander vertrek in dit pand.

Magische Cirkel GentHouse of Mysteries

Wij kregen als goochelaars van Gonga, samen met de leden van de Magische Cirkel een rondleiding door de House of Mysteries Gent door Mario Fernández. Deze liet ons door middel van een bijzondere en mysterieuze tour door verschillende vertrekken van het pand waar de meest bijzondere dingen te zien waren. Zo konden wij genieten van meerdere goochelshows die erg mooi aangekleed en gethematiseerd zijn. Een ware belevenis

Rariteitenkabinet

Na de rondleiding door de diverse vertrekken belandden wij uiteindelijk in de kelder waar zeer bijzondere objecten te zien zijn zoals een zwevende plant, maar bijvoorbeeld ook een lamp die aan- en uitgezet, maar ook gedimd kan worden door het aanraken van de bladeren van de plant. Zeer bijzonder en mooi om te zien!

Veel magieMagische Cirkel Gent

Uiteindelijk belandden wij weer in de theaterzaal waar verschillende goochelaars de meest uiteenlopende en bijzondere goocheltrucs aan elkaar hebben laten zien, dit ging uiteindelijk door tot in de nachtelijke uurtjes.

Wat een bijzondere belevenis die wij hier hebben mogen meemaken!