Over mij

Wil jij je gasten ook laten verbazen met een spreker of illusionist?

Stel je voor dat je gasten het na je feest of evenement nog steeds over dat moment hebben dat zij verbaasd, verbonden en verwonderd werden door die spreker en illusionist?

Je gaat een feest of evenement organiseren en je bent nog op zoek naar entertainment voor dit moment. Wie zou je dan eerder inhuren?

  • Iemand die vele optredens per jaar heeft, goede sociale vaardigheden en snapt wat belangrijk voor jouw en je gasten is, of
  • Een amateur, die goedkoop is, zich niet inleeft in jouw moment en jouw gasten.

Ik heb je nog niets verteld over hoe goed beide partijen zijn qua goochelskills maar vermoedelijk heb je al voor de eerste gekozen, nietwaar?

Spreker en illusionist Dave van Gulik is dé entertrainer die van ieder feest een succes maakt.

Als spreker op uw bedrijfsevenement of in de vorm van magisch entertainment. Dave zorgt voor bijzondere momenten tijdens trouwdagen, verjaardagen, jubilea, gala’s, bedrijfsfeesten, borrels, beurzen en festivals.

Professioneel illusionist

Dave is al zijn gehele leven werkzaam in de zakelijke wereld. Daardoor heeft hij veel ervaringen met het voeren van gesprekken in verschillende zakelijke en persoonlijke omgevingen. Hierdoor weet hij uitstekend relaties op een juiste manier te benaderen en kunt u hem ook rustig in verschillende omgevingen inzetten.

Na meerdere jaren zakelijke ervaring is Dave ook meer een gastheer voor uw gasten dan zomaar een goochelaar die enkel wat trucjes komt doen. In tegenstelling tot een amateurgoochelaar is Dave in staat om uw gasten een bijzondere ervaring te bezorgen en tevens te zorgen dat zij in alle gemakken zijn voorzien.

Door zijn passie voor magie is Dave lid van de Nederlandse Magische Unie (NMU) en van Gonga, een van de grootste goochelverenigingen van Nederland.

Een uit de hand gelopen hobby dus, waardoor Dave nu regelmatig optreed als (tafel)goochelaar op huwelijken, verjaardagen, openingen en bedrijfsborrels.

Zijn snelle vingers en open persoonlijkheid zorgen voor bijzonder magische momenten waar nog lang over zal worden nagepraat.

Vele optredens

Dave heeft ervaring met veel verschillende soorten optredens door geheel Nederland en België. Naast dat hij zijn optredens in het Nederlands verzorgt kan hij dit ook voor je gasten in het Engels verzorgen. Een ideale combinatie dus.

Je kunt Dave inhuren voor zowel zakelijke als particuliere omgevingen, door zijn ervaringen kan hij zich aanpassen aan elke gewenste omgeving.

Jong begonnen

De liefde voor goochelen zat er bij Dave (1986) al vroeg in.

Geïnspireerd door de shows van Hans Kazan en zijn opa ging hij op zoek naar de geheimen van goocheltrucs met muntjes, touw en kaarten.

Dave: “Als klein ventje kreeg ik mijn allereerste goocheldoos met heel veel verschillende trucs er in, zo is het begonnen.”

Met de trucs uit die bekende goocheldoos werd uren geoefend, gevolgd door heel veel minivoorstellingen voor familie. Die oude goocheldoos heeft Dave nog steeds, al goochelt hij inmiddels zelf op een heel ander niveau.

Enthousiast geworden?

Is Dave de persoon die je zoekt voor je feest of evenement? Neem dan via onderstaande knop contact met hem op en hij zal je voorzien van een passende offerte!

Recensies

“Super leuk! Wat een leuke toevoeging op het 40-jarig huwelijksfeest van mijn ouders. Mijn ouders en alle gasten waren super enthousiast over het verrassende optreden van Dave. Dikke aanrader!

Layla van Orsouw

“Dave heeft opgetreden op ons personeelsfeest tijdens een casino avond met een special act. Dat was het goochelen van Dave. Het was het mooiste van allemaal. Zeker een aanrader voor iedereen.

Rick Groenendaal

WEMO Nederland

“Als goochelaar weet Dave te entertainen/ amuseren in de breedste zin van het woord. Hij weet mensen te verassen en mee te nemen in zijn act op maat, deze wisselt per locatie en publiek. Ik ben dan ook trots dat Dave, mede door het volgen van de acteerlessen via acteerstudio P-act , elke keer weer een professionele act neer zet!

Petra Kachelland

[RICH_REVIEWS_SHOW num=”9″]

Prijslijst ontvangen?

Ik mail u graag mijn prijslijst.