Over Dave

Over Dave

Spreker, illusionist en trainer: Dave van Gulik inspireert met zijn keynote lezing en training voor young professionals.

Dave weet publiek te boeien, motiveren en te stimuleren tot actie. Op deze pagina meer over Dave, het ontstaan van zijn keynote en waarom mensen inspireren voor hem magisch voelt.

Waar de magie begon

De liefde voor illusies zat er bij Dave (1986) al vroeg in. Geïnspireerd door Hans Kazan en trucs van zijn opa leerde hij de geheimen van goocheltrucs met munten, touw en kaarten kennen. Dave: ‘’Toen ik mijn eerste goocheldoos kreeg, ging er een wereld voor mij open.’’

In zijn tienerjaren ontstond daarbij zijn passie voor zelfontwikkeling. Met helden als Steven Covey, Tony Robbins en Napoleon Hill verdiepte hij zich als kennisjunkie in allerlei methoden en theorieën rondom mindset en persoonlijke ontwikkeling.

Spreker dave van gulik - spreker met impact

Van valkuilen tot groei

Na zijn studietijd belandde Dave in de zakelijke wereld, eerst als bankier en vervolgens in een onderneming waar hij zich opwerkte tot directeur van een bedrijf in risk en compliance oplossingen. De passie voor illusies en de interesse in persoonlijk leiderschap bleven bestaan.

Dave van Gulik - Illusionist en spreker met impact

Dave ontwikkelde zich als gecertificeerd Lifecrafting Practioner trainer en begon ook anderen te helpen met doelen stellen, stappen te zetten, timemanagement en dromen realiseren.

Daarnaast trad hij in zijn vrije tijd op als illusionist op bedrijfsevenementen, waar hij bezoekers met verbazing en verwondering achterliet.

En toen smolten de werelden samen …

De verbanden tussen magie en zelfontwikkeling werden steeds duidelijker voor Dave. Hoe magie als metafoor werkt, en laat zien dat je brein automatisch weerstand biedt tegen verandering. Maar ook hoe je dit overwint. Bij shows merkte Dave dat magische trucs zorgen voor optimale aandacht, waardoor boodschappen over mindset meer impact maken.

Zo ontstond zijn keynote lezing voor Young Professionals. Het is een combinatie van bijzondere illusies met de beste inzichten van leidende mindsetsprekers. Een inspiratiesessie die bezoekers nog lang bijblijft!

 ‘’Iedere sessie is bijzonder. Ik neem mensen mee in mijn persoonlijke verhaal, maar mensen uit het publiek laten ook regelmatig hun kwetsbare kant zien. Dat zorgt voor magische momenten. Wanneer ik iemand aan het denken heb gezet, is mijn dag geslaagd.’’ – Dave

Spreker dave van gulik - spreker met impact

Waarom Dave als spreker, illusionist en trainer?

Dave is een charismatische spreker, boeiende trainer en bijzondere illusionist. Maar vooral de combinatie van die drie elementen zorgen dat de boodschap van zijn lezing nog lang na de sessie blijft hangen.

Dave is in te huren als spreker voor congressen, incompany inspiratiesessies als keynote spreker of als breakoutsessie spreker.

Dave van Gulik voor jouw evenement boeken?

De juiste
vragen stellen

De juiste
vragen stellen

Magie
als metafoor

Magie
als metafoor

 

Van ambitie en illusie
tot bruikbaar plan

Van ambitie en illusie
tot bruikbaar plan

De corona-reset:
hoe ga je daar mee om?

De corona-reset:
hoe ga je daar mee om?

“Plan je leven net zoals een vakantie. Je bestemming eerst en dan je reis ernaartoe”