Tafelgochelaar inhuren

Tafelgoochelaar inhuren

Als je een tafelgoochelaar inhuurt (ook wel close-up magic genoemd) mengt goochelaar Dave zich tussen de gasten. In een spontane en ontspannen sfeer voert hij tijdens feesten, diners en recepties de meest fascinerende trucs uit.

Je gasten worden vermaakt, verwonderd en met elkaar verbonden door middel van de meest bizarre en bijzondere goocheltrucs! Je gasten zullen dit nooit meer vergeten.

Met tafelgoochelaar Dave van Gulik weet je zeker dat je gasten hier nog lang over napraten.

Mini goochelshow

Keer op keer aan tafel schuiven bij een groepje gasten, zodat zij er met hun neus bovenop zitten; tafelgoochelen kan ook wel gezien worden als een mini goochelshow vol interactiviteit.

Magie, die plaats vindt in de handen van het publiek. Je gasten staan er met hun neus bovenop, hoe bijzonder is dat dan?

Dave zal je gasten verbazen met trucs met kaarten, balletjes een ring die verdwijnt (en gelukkig meestal weer terugkomt) maar ook uiteenlopende mind-reading trucs die je gasten met stomheid laten verbazen.

Verras gasten met tafelgoochelen

Indrukwekkende goocheltrucs zullen de gasten van ieder feest zeker verrassen. Zeker weten dat hier nog lang over zal worden nagepraat! Een tafelgoochelaar inhuren is geschikt voor veel verschillende soorten evenementen, zoals:

Recepties
Bedrijfsfeesten
Verjaardagen
Diners
Huwelijksfeesten
Openingen
Productlanceringen
Presentaties

Overtuigd?

Ben je overtuigd en wil je weten wat Dave als tafelgoochelaar voor je gasten kan betekenen? Vraag dan via onderstaande knop eens een offerte op.

Recensies

“Super leuk! Wat een leuke toevoeging op het 40-jarig huwelijksfeest van mijn ouders. Mijn ouders en alle gasten waren super enthousiast over het verrassende optreden van Dave. Dikke aanrader!

Layla van Orsouw

“Dave heeft opgetreden op ons personeelsfeest tijdens een casino avond met een special act. Dat was het goochelen van Dave. Het was het mooiste van allemaal. Zeker een aanrader voor iedereen.

Rick Groenendaal

WEMO Nederland

“Als goochelaar weet Dave te entertainen/ amuseren in de breedste zin van het woord. Hij weet mensen te verassen en mee te nemen in zijn act op maat, deze wisselt per locatie en publiek. Ik ben dan ook trots dat Dave, mede door het volgen van de acteerlessen via acteerstudio P-act , elke keer weer een professionele act neer zet!

Petra Kachelland