Ook een Goochelaar inhuren voor uw feest, bruiloft of evenement?

Ook bijzonder entertainment op uw feest?

Op zoek naar een interactief, magisch, bijzonder en spectaculair optreden? Boek dan Goochelaar Dave. Als gastheer bij binnenkomst van de gasten of als tafelgoochelaar om goocheltrucs van heel dichtbij te laten zien of het laten verbazen van mensen als mentalist. Dave zorgt voor bijzondere momenten tijdens trouwdagen, verjaardagen, jubilea, gala’s, bedrijfsfeesten, borrels, beurzen en festivals. Dankzij Magisch entertainer Dave maken gasten iets bijzonders mee waardoor ze nog vaak aan het feest of evenement zullen terug denken.

Goochelaar voor verschillende events

Dave is in te huren als goochelaar, spreker of mentalist voor verschillende soorten events zoals; bruiloften, huwelijksfeesten, jubilea, recepties, bedrijfsborrels, bedrijfsfeesten, beurzen, teambuilding, nieuwjaarsborrels en veel meer…

Zoek je iemand met een bijzonder karakter die al uw gasten respecteert maar er ook een goede klik mee kan maken? Dave is één van die unieke goochelaars die dit allemaal kan! Hij verbindt uw gasten door ze te vermaken met de meest uiteenlopende bijzondere goocheltrucs.

Voorspelling

 

24 uur geleden…..

 

heb ik voorspeld…..

 

dat één persoon die ik zou gaan ontmoeten……

 

de onderstaande combinatie op de RUBIKS kubus zal gaan maken……

Op zoek naar een goochelaar?

Je wilt graag een goochelaar inhuren? Ik kan je helpen met:

  • Het magisch maken van je feest/evenement én
  • Je gasten laten verbazen en het onmogelijke mogelijk maken én
  • Jouw en je gasten verwonderen met goocheltrucs die direct onder je neus plaatsvinden!

Meer informatie? Bel even +31 (0)23 5444297 óf