Break-out sessie
Dave van Gulik

Dave van Gulik is break-outsessie spreker en verzorgt break out sessies. In deze sessies inspireert hij millennials om meer te halen uit het leven, door doelen te stellen en hiermee aan de slag te gaan.

De locatie is geregeld, de bezoekers zijn uitgenodigd en de catering is verzorgd. Het enige wat jouw zakelijke evenement of congres nog mist, is een unieke invulling van een break-out sessie.

Dankzij break-out sessies krijgen bezoekers de kans om hun dag te personaliseren. Door hen een keuze te laten maken over de invulling van jouw evenement, sluit het evenement meer aan bij persoonlijke behoeftes. Het resultaat: een positievere ervaring van het gehele evenement!

Tussen alle inspirerende sprekers en dagvoorzitters ben je natuurlijk wel op zoek naar iets unieks. Iets speciaals waardoor jouw evenement de bezoekers echt bij blijft.

En wat is er specialer dan magie?

Mindset Magic – Break-out sessie

Maak kennis met Dave van Gulik, illusionist en spreker. Deze unieke combi zorgt
voor break-out sessies met impact. Mindset staat centraal: hoe haal je het meeste uit het leven? Hoe kun je als young professional zorgen dat je jouw doelen wél haalt?

Magie versterkt dit verhaal. Dave neemt bezoekers mee in zijn persoonlijke verhaal over diepe dalen, doorzettingsvermogen en succesvol dromen najagen. Verwondering om magische trucs zorgt voor optimale aandacht van bezoekers, waardoor Dave’s verhaal ze na de sessie nog lang bij blijft.

Mindset Magic is interactief en inspirerend: tijdens de sessie zetten bezoekers al een eerste stap voor het behalen van hun eigen doelen.

 

“Mindset staat centraal,

magie versterkt het verhaal”

Voor wie is deze sessie geschikt?

Dave van Gulik is break-outsessie spreker en verzorgt break out sessies. In deze sessies inspireert hij millennials om meer te halen uit het leven, door doelen te stellen en hiermee aan de slag te gaan.

Mindset Magic is het meest geschikt voor jonge businessbreinen die graag meer uit het leven willen halen. Young professionals in de eerste 10 jaar van hun loopbaan, die de eerste valkuilen in hun (zakelijke) leven tegenkomen. Maar ook doorgewinterde professionals verlaten de sessie met nieuwe inzichten en inspiratie.

Ieder mens heeft namelijk doelen en dromen, terwijl slechts weinigen hier echt werk van maken. In Mindset Magic reikt Dave de tools aan om zelf aan de slag te gaan. Zo helpt hij het publiek op verrassende wijze om met concrete doelen de dag te vervolgen.

Op verzoek kan de inhoud worden aangepast aan bijzonderheden binnen uw bedrijf of branche.

Impact van de break-out sessie

Inspiratie is als magie. Het geeft je energie, drive, en het gevoel dat je alles aan kan. Ook na een sessie van Dave voel je je zo krachtig.

Om bezoekers te helpen dit gevoel ook na de sessie vast te houden, staan we stil bij de eerste vervolgstappen. En de stip op de horizon, die is ook gezet.

De sessie is een fijne energizer met genoeg interactie, waar achteraf nog over nagepraat én nagedacht wordt.

Meer inspiratie?

Bekijk de video voor een impressie.

Specifieke vraag

Mindset Magic is in te zetten op allerlei zakelijke evenementen en congressen. Mindset is namelijk voor ieder individu belangrijk.

Wij kunnen de sessie aanpassen aan jouw evenement of thema, om te zorgen voor een doorlopende ervaring voor bezoekers.

Neem vrijblijvend contact op voor alle (magische) mogelijkheden.

Contactformulier

of heb je misschien interesse in…

… EEN optreden van Dave

Een show van circa 45 minuten, waarin ik mentalisme, illusionisme en magie laat samensmelten tot een wervelend geheel?

… MAGIC WORKSHOPS

Een serie van 6 workshops, verspreid over 12 weken, waarin ik maximaal 24 personen meeneem in een praktische reis vol zelfontplooiing?

De juiste
vragen stellen

De juiste
vragen stellen

Magie
als metafoor

Magie
als metafoor

 

Van ambitie en illusie
tot bruikbaar plan

Van ambitie en illusie
tot bruikbaar plan

De corona-reset:
hoe ga je daar mee om?

De corona-reset:
hoe ga je daar mee om?

“Plan je leven net zoals een vakantie. Je bestemming eerst en dan je reis ernaartoe”