8 redenen om geen goochelaar of illusionist in te huren

Organiseer je een feest of evenement? Terwijl je rondkijkt naar verschillende manieren om de avond in te vullen, kom je diverse websites tegen die je aanraden een goochelaar of illusionist in te huren. Maar is dat wel een goed idee? En past het wel bij datgene dat jij je gasten tijdens een feest of evenement wil bieden? Om je keuze goed te kunnen maken vind je hieronder in ieder geval 8 redenen om geen goochelaar of illusionist in te huren. De keuze is aan jou!

8 redenen om geen goochelaar in te huren

8 redenen om geen goochelaar in te huren

♠ 1      Een goochelaar/illusionist voegt iets toe aan je feest/event

Stel dat je programma al vast staat: een sportieve activiteit, een borrel en daarna een diner. Dan voegt het inhuren van een goochelaar/illusionist daar nóg meer aan toe. Een vol programma met extra entertainment waar mensen enorm van genieten, dat is wel het laatste waar je gasten op zitten te wachten.

♠ 2      Een goochelaar/illusionist stelt je gasten op hun gemak

Er zijn altijd gasten die even wat tijd nodig hebben voor ze los komen. Ze kijken de kat uit de boom voor ze op anderen afstappen voor een gezellig praatje en voelen zich in het begin misschien zelfs wel een beetje gespannen. Wil je graag dat zij op eigen houtje los komen, huur dan vooral geen goochelaar/illiusionist. Een goochelaar/illusionist zorgt er namelijk al gauw voor dat mensen ontspannen en zich erg op hun gemak voelen. Geen aanrader dus.

♠ 3      Een goochelaar/illusionist verbindt je gasten

Mensen die samen iets mee maken, voelen zich al met elkaar verbonden. Ze delen een herinnering en hebben iets om over te praten. Dat beïnvloed zeker ook de sfeer tijdens je feest. Wil je voorkomen dat gasten zich met elkaar verbonden voelen? Huur dan zeker geen goochelaar/illusionist!

♠ 4      Een goochelaar/illusionist zorgt voor bijzonder entertainment

Met het inhuren van een goochelaar/illusionist wordt een feest of evenement direct anders dan anders. Deze bijzondere vorm van entertainment is verrassend en geeft een speciaal tintje aan ieder feest. Wil je liever dat je gasten weten waar ze aan toe zijn, zonder enig verrassingselement? Dan is dit zeker een punt van aandacht wanneer je er over denkt om een goochelaar/illusionist in te huren.

♠ 5      Een goochelaar/illusionist laat je gasten met een lach en verbazing achter

Een beetje goochelaar/illusionist doet meer dan alleen een paar goocheltrucs. Hij vermaakt de gasten, maakt ze aan het lachen en laat ze vol verbazing achter. Echt entertainment dus, waar gasten nog lang over na zullen praten. Ben je geen fan van plezier en zorg je liever voor constant serieuze gezichten tijdens je feest, dan is het boeken van een goochelaar een slecht idee.

♠ 6      Een goochelaar/illusionist zorgt voor andere gespreksonderwerpen

“Heb jij die truc al gezien?”, “snap jij hoe hij dat deed?”, of “ongelofelijk dat hij wist welke kaart ik in mijn handen had”. Zet een goochelaar/illusionist in tijdens feest of evenement en je opent daarmee gelijk een heel blik aan extra gespreksonderwerpen voor je gasten. Houd je meer van oppervlakkige gesprekken over het weer, of gewoon van stilte, dan kun je het inhuren van een goochelaar/illusionist dus maar beter achterwege laten.

♠ 7      Een goochelaar/illusionist geeft mensen een goed gevoel

Entertainment tijdens een feest of evenement geeft gasten een goed gevoel. Laat een goochelaar/illusionist optreden en iedereen ontspant en is onder de indruk. De meeste mensen kijken er met veel plezier op terug. Vermijd een goochelaar/illusionist wanneer je liever niet bijdraagt aan het goede gevoel dat mensen met zich mee naar huis nemen.

♠ 8      Een goochelaar/illusionist zorgt voor een goed begin van een feest

Met een act van een goochelaar gaat een feest direct goed van start. Het feest is begonnen! Vind je het prettiger als je feest langzaam aan opstart, zodat mensen pas tegen het einde van het feest in opperste feeststemming zijn (en dan dus eigenlijk al weer naar huis moeten)? Dan ben je beter af zonder goochelaar.

8 redenen om geen goochelaar in te huren voldoende voor je? Al met al genoeg redenen om geen goochelaar in te huren. Niet overtuigd of twijfel je? Misschien dat een goochelaar dan tóch past bij jouw feest of evenement. Voor meer informatie en het stellen van vragen mag je altijd contact opnemen.