Wil je een artiest boeken voor je feest of evenement maar je weet nog niet wat? Je hebt al veel te kiezen bij het organiseren van een feest of event. Om het je gemakkelijker te maken een artiest te kiezen zal ik je helpen door middel van onderstaande infographic.

Allereerst wil ik mijn collega Jochem Nooyen bedanken voor het maken van dit overzicht. Jochem is een collega goochelaar die zijn tijd erin heeft gestoken dit overzicht te maken zodat jij een keuze kan maken in het kiezen van het juiste entertainment. Vanuit Jochem heb ik dan ook toestemming om dit overzicht met je te delen op mijn website.

Artiest boeken

Bij het organiseren van een feest of evenement komt er enorm veel op je af. De locatie, catering, muziek en de uitnodigingen moeten allemaal geregeld en afgestemd worden. Heb je ook al gedacht aan de invulling van het juiste entertainment? Je bied je gasten iets bijzonders door een passende artiest te boeken.

Afhankelijk van de grootte van de groep heb je verschillende mogelijkheden om uit te kiezen, van een sneltekenaar tot een volledige cocktailbar of complete band. Het is allemaal mogelijk.

Juiste entertainment

Het uitzoeken van het juiste entertainment passend bij je gezelschap kan een grote uitdaging zijn. Er zijn een aantal stappen die je hierin kunt zetten;

  1. Wanneer vindt het feest/evenement plaats?
  2. Waar zal het feest/evenement plaats gaan vinden (binnen/buiten/zaal/partycentrum/bijzondere locatie)
  3. Hoe lang duurt het feest/evenement? (eventueel meerdere artiesten te gebruiken verspreid over de uren)
  4. Hoeveel gasten verwacht je? (kijk ook in het schema met de aanbevelingen)
  5. Wat voor soort gasten verwacht je (oud/jong/personeel/klanten etc.) en heb je daar passend entertainment bij?
  6. Wat is je budget voor het entertainment? (hierdoor is het mogelijk om soms meerdere artiesten te boeken)

Daarnaast raad ik je natuurlijk altijd aan om een goochelaar te boeken 😉 Hiermee heb je entertainment dat flexibel is en zich mengt tussen je gasten. Voor meer informatie daarover kijk ook even hier >>>

Hulp

Mocht je nog hulp kunnen gebruiken met het afstemmen en kiezen van het juiste entertainment? Neem dan gerust even contact met mij op en ik help je graag verder op weg.

artiest boeken