Afgelopen periode mocht ik in opdracht van Advance Events de gasten (die bestonden uit klanten, leveranciers, architecten, en (oud)medewerkers) van Poly Products uit Werkendam mogen vermaken, verwonderen en verbazen op hun locatie dat omgetoverd was tot een feestlocatie.

Deze dag stond in het teken van het vieren van het 50 jarige bestaan van dit bedrijf dat gespecialiseerd is in composiet oplossingen voor zowel de bouw als het maken van mallen voor verschillende soorten industrieën. Zij zijn expert op het gebied van composieten en geven advies, doen aan engineering, bouwen mallen en verzorgen de productie.

André Kuipers

Directeur Jan Schrama gaf uitleg over de afgelopen 50 jaar van dit bedrijf. Naast het 50 jarig bestaan werd op deze dag tevens de grootste 3d printer ter wereld gepresenteerd en was de presentatie in handen van André Kuipers die op magische wijze zijn weg naar het Internationale Ruimtestation heeft mogen bewandelen en wat daar allemaal bij kwam kijken.

Bedrijfsfeest

Bestaat jouw bedrijf binnenkort ook 50 jaar? Of meer of minder? Denk dan eens aan het inhuren van een illusionist die tussen de bedrijven door de gasten zal vermaken, verwonderen en verbazen zodat je gasten verbonden worden met elkaar door magie.

 

Meer weten? Neem dan even contact met mij op.