Goed nieuws! Met enthousiasme kan ik mededelen dat vanaf heden al mijn boekingen via Dutch Magic zullen gaan verlopen.
De artiesten die aangesloten zijn bij deze club worden gezien als de beste en meest toonaangevende goochelaars van Nederland. Samen hebben ze een groot zakelijk netwerk waaronder ze vele bedrijven, organisatie- en evenementenbureaus maar ook het Koninklijk Huis mogen rekenen.

Uiteraard ben ik zeer vereerd om hier deel van te mogen uitmaken. Alhoewel mijn shows natuurlijk net zo hoogstaand en veelzijdig blijven als voorheen is het fijn om erkend te worden door een organisatie als Dutch Magic. Zij zijn namelijk een waar begrip in de Nederlandse goochelwereld.

Dutch Magic werd in 1991 opgericht door onder andere Louis Baerts, Ilse Klijn, Ronald Moray, Peter Vogel en wereldkampioen goochelen Richard Ross. Samen zijn ze verantwoordelijk geweest voor het agentschap dat de beste goochelaars van Nederland samenbrengt. Je hoeft ze maar te bellen en ze regelen een geschikte goochelaar voor je.

Mocht jij meer over ze willen weten, bezoek dan eens de website: www.dutchmagic.nl

Heb je interesse om mij te boeken voor jouw evenement? Dat kan vanaf nu ook via www.dutchmagic.nl. Al is de meeste informatie te vinden via mijn eigen website davevangulik.nl

Ik hoop je snel (weer) te mogen ontmoeten.