Een goochelaar huren voor een workshop. Ook jij moet dit doen!

De zomer is in aantocht, wat waarschijnlijk ook weer zorgt voor een hoop uitjes en andere activiteiten. Niet alleen op het werk, maar waarschijnlijk ook binnen de familie en vriendengroepen. De kans is aanwezig dat er ook van jou verwacht wordt dat wat je leuks zal gaan organiseren. Of in ieder geval actief meedenkt met een vriend of familielid die dat van plan is.

Het is alleen nog maar de vraag wat je moet gaat doen. Er zijn misschien talloze opties beschikbaar, maar een juiste keuze maken is vaak nogal lastig. Het moet leuk zijn, iedereen aanspreken en ook binnen het budget passen.

Ik weet niet of ik je help door je nog een keuze erbij te geven, maar ik wil jullie deze leuke activiteit niet onthouden.

Mijn voorstel is namelijk om een goochelworkshop te gaan volgen. Dit is namelijk leuk, origineel en laagdrempelig. Ben je nog niet overtuigd? Geen probleem, je zult het wel zijn na het lezen van deze blog.

Een goochelaar huren om een workshop te geven. 7 Redenen!

  1. Goochelaars zijn veelzijdig

Er zijn tegenwoordig veel mensen die een goochelaar huren voor hun bedrijfsfeest of trouwerij. Dit klinkt misschien wat apart, maar er zijn genoeg goede redenen voor. Goochelaars kunnen namelijk heel veelzijdig zijn.

Naast dat ze leuke trucs uitvoeren kunnen ze ook op andere manieren het publiek vermaken. In sommige gevallen kunnen goochelartiesten het charisma wat ze op het podium hebben namelijk ook daarbuiten inzetten. Bijvoorbeeld door gesprekken aan te gaan met je gasten en mensen aan elkaar voor te stellen.

Hierdoor heeft iedereen een leuke avond, zelfs de enkeling die misschien wat minder met goochelen heeft. Vandaar dat goochelaars uitermate geschikt zijn om mensen een leuke tijd te bezorgen.

2. Meedoen is leuker

Alhoewel een goochelshow leuk en verassend kan zijn, blijft het wat passief. Natuurlijk betrekt een goede goochelaar zijn gasten bij de show, maar niet iedereen kan evenveel meedoen. In principe is dat juist goed, want sommige mensen kijken liever van een afstandje.

Toch kan het juist ook heel leuk zijn wanneer iedereen mee mag doen. Je beleeft de activiteit dan echt als groep waardoor de onderlinge band wordt versterkt.

Als je voor een goochelworkshop kiest dan doet de hele groep mee. Het is niet voor niets een workshop natuurlijk.

3. Het is laagdrempelig

 

Natuurlijk zijn ludieke activiteiten en gekke workshops leuk, maar niet iedereen zit op zulke dingen te wachten. Je hebt altijd mensen die het liever wat rustiger aan doen en waarbij het allemaal niet zo flitsend hoeft te zijn.

Ook voor hen is een workshop goochelen uitermate geschikt. Alhoewel er een hoop humor en gezelligheid bij komt kijken, kan ieder op zijn of haar eigen manier meedoen. Alles is vrijblijvend en je bent tot niets verplicht.

Wanneer je als organisator kiest voor een theatershow dan ontbreekt het teamgevoel, terwijl paintballen misschien te intens is voor sommige deelnemers. Daar komt bij dat je bij paintballen bijna niet ‘’rustig aan’’ kunt doen. Een workshop goochelen kan hierin de perfecte middenweg zijn. Het is gezellig en interactief, maar ook zeker niet te wild.

4. Je leert wat nieuws

Nieuwe dingen leren is goed voor je. Het is leuk, uitdagend en kan zelfs bijdragen aan je algemene levensgeluk.  Vandaar dat ik zou aanraden om regelmatig nieuwe dingen te blijven doen en ook je omgeving hierin te betrekken.

Een goochelworkshop is een leuke en laagdrempelige manier om wat nieuws te leren. Je komt er zo onder andere achter hoe het is om een goochelaar te zijn. Zelfs als je niets met goochelen hebt is dat een interessante ervaring.

Ook kom je erachter hoe enkele van die bekende trucjes nou eigenlijk werken!

5. Je hebt wat te vertellen achteraf

 

Hoeveel mensen ken je die een goochelworkshop hebben gedaan? Waarschijnlijk hoor je het niet zo vaak. Dit maakt het des te leuker voor jou om erover te vertellen. Je bent hiermee namelijk vrij origineel en komt met wat nieuws.

Het hebben gevolgd van een goochelworkshop is een leuke ervaring waar je makkelijk over kunt vertellen.

Daarnaast zal het voor sommige mensen leuk zijn om hun vrienden een van de geleerde trucjes te laten zien. Al is dat natuurlijk nog leuker wanneer zij helemaal niet wisten dat je deze workshop gevolgd hebt. Een perfecte manier om mensen te verrassen.

6. Het kan bij mij

Een goochelaar huren kan in heel Nederland, maar je mag natuurlijk ook gewoon mij vragen. Ik geef namelijk regelmatig goochelworkshops.

Ik weet dat dit zal klinken als flauwe zelfpromotie, maar ik vind het nou eenmaal geweldig om te doen. Daarnaast vinden ook mijn gasten het iedere keer weer erg leuk om mee te mogen maken, wat ook niet onbelangrijk is.

Natuurlijk zijn er ook andere artiesten die zulke workshops aanbieden, dus kijk gerust eens rond en kies daarna iemand die aansluit bij jouw voorkeuren. Het verschil is echter dat mijn workshops op maat zijn en dus afgestemd kunnen worden op de wensen van de boeker.

7. Er zijn nog meer mogelijkheden

 

Mocht je na overleg met de artiest toch liever geen workshop volgen, dan zijn er nog vele andere mogelijkheden. Een goochelaar huren kan namelijk ook voor reguliere shows. Of wat dacht je van dingen zoals gasten ontvangen? Veel goochelaars zijn daarnaast namelijk ook ware entertainers.

Ikzelf ben bijvoorbeeld ook in te huren om gasten te ontvangen op een feest of evenement. Hierdoor maak jij als organisator meteen een goede indruk.

Het is daarnaast zo dat iedere mogelijkheid een andere tijdsduur heeft. Je kunt goochelaars voor 10 minuten inhuren, maar soms ook voor een hele avond. Dus eigenlijk voor elk wat wils!

Vandaar dat het slim is om gewoon eens vrijblijvend contact op te nemen met een goochelartiest. Hij of zij kan zo met je meedenken. De kans is heel groot dat jullie samen de perfecte activiteit zullen bedenken!

Een goochelaar huren voor een workshop kan voor verschillende gelegenheden. Denk aan een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of gewoon met een groepje vrienden. Natuurlijk kan de inhoud worden afstemt op jullie wensen en voorkeuren.

Als je meer informatie hierover wilt kun je altijd contact opnemen of alvast even op de speciale goochelworkshop pagina kijken.