Goochelaar boeken voor een teamuitje? We kennen inmiddels allemaal wel de veel gekozen teamuitjes die regelmatig door bedrijven en teamleiders worden georganiseerd. Het aantal teams dat tijdens een teamuitje ging karten, een (gps) speurtocht deed of uit eten ging is eindeloos. Leuk natuurlijk, maar ook de hoogste tijd voor iets anders. Wil je een origineel teamuitje? Huur dan een goochelaar!

Goochelaar boeken voor een teamuitje, een perfecte combinatie

Een goochelaar combineren met een teamuitje karten of  speurtocht gaat wat lastig. Tenminste, als beide activiteiten gelijktijdig moeten plaatsvinden. Een goochelaar laten optreden na een speurtocht teamuitje of een paar rondjes karten kan natuurlijk wel! Dit kan zijn tijdens een borrel, maar ook tijdens een bbq of etentje in een restaurant. Terwijl iedereen napraat over de leuke activiteit die eerder die dag heeft plaatsgevonden en grappige verhalen verteld over dingen die mis gingen tijdens een speurtocht of spel, zorgt de goochelaar voor het entertainment. Goochelaar boeken voor een teamuitje?

Wat doet een goochelaar tijdens een teamuitje?

Terwijl collega’s en teamleden zich prima vermaken mengt de goochelaar zich tussen de gasten. Van dichtbij laat hij de meest magische trucs zien. Terwijl de (tafel)goochelaar met zijn close-up magic de gasten verrast ontstaat er een ontspannen sfeer. Iedereen krijgt de kans om de trucs onder hun neus te zien gebeuren en er is meer dan genoeg gelegenheid om gezellig te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Huur een goochelaar voor een bedrijfsfeest met magisch entertainment

Terwijl iedereen denkt dat het teamuitje of bedrijfsfeest eindigt met een gezellig etentje, zorgt een goochelaar voor een verrassend einde van de dag. Dit kan in een restaurant zijn, maar ook op andere mooie locaties met genoeg ruimte voor het hele team. Ben je benieuwd of een goochelaar past bij het feest dat je aan het organiseren bent? Lees dan eerst de 6 dingen die je moet weten voor je een goochelaar boekt. Goochelaar Dave van Gulik is graag van de partij tijdens het uitje van jouw team of bedrijf. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen. Zo kan er samen gezorgd worden voor een verrassend en origineel teamuitje met magisch entertainment.