Goochelaar Breda gezocht? Heb je binnenkort een feest of evenement waarvoor je nog een goochelaar wilt inhuren als entertainment voor jezelf en je gasten? Ik geef je vijf redenen waarom je mij moet inhuren!

Goochelaar Breda

De stad Breda in het mooie Noord-Brabant leent zich perfect voor de meest uiteenlopende feesten en evenementen. Als eeuwenoude stad heeft Breda fantastische plekken om je verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest te vieren.

Als persoon heb ik het recht gehad om enkele jaren in deze mooie stad te mogen werken bij een van de grootste banken van Nederland en ging altijd met veel plezier deze kant op.

Vijf redenen

Zoek je een goochelaar die voor je komt optreden op een evenement in Breda? Ik geef je hieronder enkele redenen om mij in te huren;

1. Respect voor je gasten

Als goochelaar vind ik het altijd belangrijk om met respect met al je gasten om te gaan. Dit klinkt misschien als iets wat gewoon en gebruikelijk is, toch vind ik het belangrijk om te benoemen. Met mijn goocheltrucs zorg ik er namelijk voor dat iedereen mee kan genieten en plezier heeft met hetgeen ik laat zien en doe.

2. Brabantse goochelaar

Doordat ik geboren en getogen ben in ‘s-Hertogenbosch heb ik de Brabantse roots dan ook met de paplepel ingegoten gekregen. Daarnaast heb ik enkele jaren in Breda mogen werken waardoor ik de Brabantse tradities en gebruiken ook goed ken en natuurlijk de taal spreek.

3. Oprechte interesse

Als mens heb ik een oprechte interesse in andere mensen. Ik ben altijd nieuwsgierig naar wat er gebeurd, wat iemand doet en ga dan ook graag het gesprek aan tijdens mijn optredens. Terwijl ik aan het goochelen ben kan het zo zijn dat ik, al goochelend, in een gesprek beland met je gasten. Ik doe dus niet enkel een “trucje” maar zorg ervoor dat je gasten een fijne avond hebben

4. Connectie tussen je gasten

Op veel feesten staan er weleens mensen alleen, dat wil je toch niet? Ik signaleer deze personen vaak en betrek hen bij de groep zodat zij ook een fantastisch moment kunnen beleven. Vaak zorg ik ervoor dat je gasten met elkaar verbonden worden (soms letterlijk!) en dat er nieuwe connecties gelegd kunnen worden. Immers; je gasten hebben namelijk een gemeenschappelijke deler en dat is dat zij mij voor hen uiteenlopende goocheltrucs hebben zien vertonen.

5. Verbazing, verwondering en verbinding

Door het verbinden van personen en het tonen van de meest uiteenlopende goocheltrucs creëer ik een moment van verbazing en verwondering bij je gasten. Zij zullen nog lang napraten over hetgeen zij hebben zien gebeuren. Was dit echt? Hoe doet hij dat toch? Dit zijn vragen die je vaak zult horen na mijn optreden.

Goochelen op maat

Overtuigd? Goochelaar Breda inhuren?

Heb jij binnenkort een feest, evenement, bijeenkomst of heb je een restaurant in Breda en ben je op zoek naar bijzonder entertainment? Zoek dan niet verder en vraag via onderstaande knop meer informatie bij mij op zodat je er zeker van bent dat ik als goochelaar een toegevoegde waarde kan betekenen aan je feest/evenement. Hopelijk zien wij elkaar snel!

goochelaar breda