Goochelaar in Den Bosch: optreden voor Manify

Goochelaar in Den Bosch is een nieuwe serie blogs waarin ik jullie meeneem in de diverse optredens die ik door het gehele land verzorg. Eén van deze optredens vond onlangs plaats in ‘s-Hertogenbosch bij het online lifestyle magazine Manify; of zoals zij zelf omschrijven: “Wij verkondigen de lifestyle van de Manifiër, de moderne man met een optimistische stijlvolle levensstijl. Dit onder het allesomvattende motto: Play Hard!

Goochelaar in Den Bosch

Manify is een online magazine dat jou inspireert en ook geïnspireerd is op jou. De basis is Fashion met een flinke scheut Travel. Dit gemixt met Health, Toys, Media en een bescheiden vleugje Women, maakt de ideale blend voor de moderne Nederlandse man.”

Drie jarig bestaan

Manify bestaat dit jaar drie jaar en dat moest gevierd worden, onder het genot van een fantastische Barbeque (de Black Bastard moest getest worden), een ware cocktailbar van Licor 43 en live muziek van een fantastische gitarist mocht ik voor een kleine groep mensen een korte show geven. In de drie jaar tijd dat Manify bestaat zijn zij uitgegroeid tot een van de grootste online mannen magazines die er is en dat mag gevierd worden. Tijdens dit feestje werd er door mij als goochelaar in een thuissetting diverse goocheltrucs vertoond en het publiek vermaakt en verbaasd. De trucs liepen uiteen van balletjes die zich vermenigvuldigen, tot trucs met kaarten en bekers. Voor ieder wat wils dus.

 

 

Zelf ook een feestje?

Heb je zelf binnenkort ook een feestje? Wil je dit vieren met aanvullend entertainment? Dat kan! Het is mogelijk om zowel voor hele kleine groepen tot enorme feesten een goochelaar in te huren. In elke gewenste setting past Dave zich aan en zorgt voor de juiste invulling van uw feest of evenement. Wilt u meer weten? Neem dan gerust even contact op.