Heb je een restaurant en ben je op zoek naar entertainment? Huur dan eens een goochelaar in die optreedt in je restaurant! Ik vertel je graag waarom dit een goede keuze is.

Goochelaar restaurant inhuren?

Heb je dagelijks gasten in je restaurant en je wilt een keer wat unieks bieden? Waarom huur je dan geen goochelaar in die in je restaurant komt optreden? Doordat je namelijk een goochelaar in je restaurant laat optreden bied je een unieke belevenis aan je gasten. Zij zullen het zien als aanvullend entertainment wat uniek te noemen is voor veel restaurants.

Als goochelaar treed ik regelmatig op in verschillende restaurants, daarbij loop ik vaak door het restaurant rond en benader de gasten van het betreffende restaurant aan tafel. Vervolgens neem ik hen mee in een mini goochelshow met goocheltrucs die direct onder de neus van de mensen plaatsvindt. Het resultaat? Eén en al verwondering en verbazing.

Verschillende mogelijkheden

Goochelaar restaurant inhuren? Dan heb ik verschillende mogelijkheden voor je:

Tafelgoochelaar

Dit is de meest geboekte act. Bij het tafelgoochelen loop ik door het restaurant (eventueel voorzien van een eigen mobiele tafel) en kom bij je gasten aan tafel. Ik laat je gasten vervolgens verwonderen en verbazen met de meest uiteenlopende goocheltrucs van kaarttrucs, trucs met balletjes, alledaagse voorwerpen of met mentale trucs. Je gasten zullen nog lang napraten over hetgeen zij gezien hebben.

Podiumshow

Het is mogelijk om in een gedeelte van het restaurant een ruimte te reserveren waarbij ik een complete of kleine minishows doe met uiteenlopende goocheltrucs. Dit is in te zetten op meerdere plekken in je restaurant!

Workshop Goochelen

Ontvang je een groep vrienden, familieleden of een bedrijfsuitje? Waarom bied je als restauranteigenaar dan geen goochelworkshop aan? Hierbij leren je gasten, onder het genot van een hapje en drankje, zelf goochelen! Plezier en een unieke ervaring gegarandeerd

Ontvangst van je gasten

Als goochelaar kan ik je gasten als gastheer ontvangen en hen direct bij binnenkomst of vertrek laten verbazen met de meest uiteenlopende goocheltrucs. Een bijzondere binnenkomer!

Uniek entertainment

Wat je ook doet, het hebben van een goochelaar in je restaurant is een vorm van bijzonder en uniek entertainment. Hiermee bied je als restaurant een unieke belevenis aan je gasten en je bent ervan verzekerd dat je gasten nog lang na zullen praten over hetgeen zij gezien en ervaren hebben in jouw restaurant. Waarschijnlijk komen zij snel weer terug met vrienden, familie of kennissen om hen ook die magische belevenis te laten ervaren.

Meer weten?

Wil je meer weten? Goochelaar restaurant inhuren? Overtuigd? En wil je mij direct boeken of meer weten? Neem dan via onderstaande knop even contact met me op en we bespreken je wensen direct samen.