Het effect van een goochelaar of illusionist inhuren

Een goochelaar of illusionist inhuren wekt vrijwel altijd vrolijke gevoelens op: magie heeft namelijk altijd wel iets bijzonders waar mensen blij van worden. Maar wist je dat een magische show niet alleen vrolijkheid opwekt?

Het effect van een goochelaar of illusionist inhuren

effect illusionist inhuren

Verbazing

Misschien wel één van de grootste effecten van een goochelshow is verbazing. De gasten zien trucs die zij nog nooit eerder hebben gezien en waar zij hoogstwaarschijnlijk ook niets van zullen snappen. Door de vingervlugheid en de hele act eromheen valt men van de ene verbazing in de andere, waardoor we meteen bij een volgend effect uitkomen; namelijk saamhorigheid.

Saamhorigheid

Het lijkt een vreemde eend in de bijt maar hij past juist uitstekend in het rijtje: niets geeft een groter gevoel van saamhorigheid dan samen naar een show kijken en dezelfde emoties hierbij te delen. De gasten zullen tijdens het kijken naar de show door een rollercoaster van emoties gaan: blijheid, verbazing, enthousiasme en soms zelfs angst door de zorgen of alles wel goed zal gaan: het passeert allemaal de revue. Omdat iedereen hetzelfde meemaakt ontstaat er vanzelf een gevoel van saamhorigheid.

Het na-effect

Niet alleen tijdens de show zelf worden bepaalde emoties en effecten opgeroepen. Misschien wel het leukste effect is namelijk het na-effect. Na afloop van de show hoor je de gasten enthousiast tegen elkaar praten. Dit komt na weken (of zelfs maanden!) weer terug als gespreksonderwerp. Je ziet iedereen opleven wanneer zij weer aan de show terugdenken. Snel vergeten doe je een goochelshow zeker niet, want het zit in de aard van het beestje om erachter te willen komen hoe die trucs nu eigenlijk werken!

Ook benieuwd geworden of jij de trucs kan ontmaskeren (succes niet gegarandeerd ;-)? Boek dan snel voor een spectaculaire goochelshow (blijheid, verbazing, saamhorigheid en het na-effect wel gegarandeerd ).