Inhuren van een goochelaar voor bedrijfsfeest?

Het najaar komt er weer aan, de eerste data voor borrels rondom Sinterklaas, de Kerstborrel maar ook de Nieuwjaarsborrel zijn al weer gepland. Nu nog het entertainment regelen, huur eens een goochelaar in. Waarom? Dat lees je in deze blog terug.

Inhuren van een goochelaar voor bedrijfsfeest

Naast het regelen van de band/DJ/muziek kun je je borrel of (bedrijfs)feest nog specialer maken door het inhuren van een goochelaar. Het is namelijk niet gebruikelijk dat er op elk bedrijfsfeest een goochelaar aanwezig is. Wil je dat je gasten vol verwondering & met een lach op hun gezicht de deur uit gaan, boek dan een goochelaar op je borrel/feest.

Inhuren van een goochelaar voor bedrijfsfeest

Lach en verbazing

Wil je iets bijzonders bieden voor je gasten en/of personeel? Een illusionist/goochelaar laat ze verbazen en zorgt voor een lach op de gezichten van je gasten. Daarnaast laat hij, bijvoorbeeld met het tafelgoochelen, mensen met elkaar verbinden en laat ze vaak achter met eenzelfde vraag; “hoe deed hij dat en weet jij hoe dat kan?”

Start van een mooi feest

Door een illusionist/goochelaar in te huren aan het begin van je borrel/feest zorg je ervoor dat deze op gang komt. Mensen komen in een goede sfeer, maken iets bijzonders mee en de goochelaar heeft ervoor gezorgd dat er al een connectie en sfeer aanwezig is. Hierdoor komt de kwaliteit van je borrel/feest nog meer ten goede.

Napraten

Een Sinterklaasborrel, Kerstborrel of Nieuwjaarsborrel is soms alweer snel vergeten, echter zodra je bijzonder entertainment inhuurt, zoals een illusionist of goochelaar, zorg je ervoor dat je gasten/personeel nog iets hebben om lang over na te praten waardoor je feest een onuitwisbare indruk achter laat.

Wil je ook graag weten hoe een goochelaar je borrel, feest of evenement naar een ander niveau kan tillen? Of wil je direct een goochelaar inhuren? Neem dan contact met me op.