Ben je bijna jarig en op zoek naar een origineel verjaardagsfeest? Of wil je iemand anders verrassen en de verjaardag van zijn of haar leven geven? Dan is er nu eindelijk een einde gekomen aan de eindeloze zoektocht naar een idee voor originele verjaardagsfeestjes: huur eens een goochelaar in!

Origineel verjaardagsfeest

Het wordt ieder jaar moeilijker om een leuk verjaardagsfeest te geven: op een gegeven moment word je de kringgesprekken en de borrels zat, en wil je eens wat anders. De hele familie en vriendengroep mee op sleeptouw nemen is nogal prijzig, en vaak niet mogelijk als er oudere of jongere gasten bij het gezelschap horen. Wat is er dan leuker en origineler om thuis een goochelaar in te huren?

Origineel verjaardagsfeestOptreden op verjaardagen

Als goochelaar heb ik het mooie privilege dat ik mensen altijd mag verrassen en laten verbazen. Veel mensen denken dat ik dat alleen doe op grotere feesten, zoals bedrijfsfeesten of bruiloften. Maar niets is minder waar! Ik reis wekelijks stad en land af om op de mooiste en meest bijzondere locaties op te treden, maar een intieme setting, zoals iemands huiskamer, is mij ook zeker niet onbekend. Het is enorm leuk om grotere optredens voor een groter publiek af te wisselen met een ietwat kleiner gezelschap. Of je nu een over de top Sweet 16 party op locatie voor je dochter wilt geven, of met een klein gezelschap thuis je verjaardag wilt vieren: het inhuren van een goochelaar kan altijd!

Ik zorg er als goochelaar voor dat iedere gast van de show geniet: jong of oud, met een goochelaar kun je de plank niet misslaan. Iedereen zal geboeid kijken en positief verrast worden. Er zal nog lang nagepraat worden over jouw originele verjaardagsfeestje!

Workshop goochelen

Ook leuk: geef voor je verjaardag eens een workshop goochelen cadeau aan de gasten! Na deze workshop tover je volgend jaar zo een nieuw origineel verjaardagsfeest tevoorschijn ;).

Nieuwsgierig geworden?