Heb je binnenkort een teamuitje met het werk, een vrijgezellenfeest of een familiefeestje op de planning staan en heb je nog geen idee wat voor activiteit jullie willen doen? Ben je op zoek naar originele workshops? Boek dan eens een workshop goochelen!

Leuk uitje met originele workshops; Workshop Goochelen

Een workshop is hartstikke leuk om met je vrienden, familie of collega’s te volgen. Meestal wordt bij een workshop meteen aan iets creatiefs gedacht, zoals een workshop armbanden maken. Klinkt misschien leuk voor de vrouwelijke deelnemers, maar de mannen zouden liever een workshop bier brouwen willen.

Zo heb je je ‘kamp’ altijd onderverdeeld, en is het moeilijk om een workshop te vinden die bij iedereen aansluit. Dat is jammer, want een workshop zorgt voor veel gelach en een gevoel van saamhorigheid. Je bent ten slotte allemaal je stinkende best aan het doen om hetzelfde te creëren. En dat gaat vaak niet precies zoals verwacht, waardoor iedereen er enorm veel lol en plezier in heeft. Tevens leer je elkaar binnen een korte tijd goed kennen, ideaal voor teambuilding uitjes dus!

 

Originele workshopsOriginele workshops

Maar waarom de workshop laten schieten, als je ook een originele workshop, geschikt voor jong of oud, man of vrouw kan boeken? De laatste tijd is goochelen namelijk veel op de televisie te zien. En iedereen vindt het fantastisch! Tijdens een workshop goochelen leer ik de deelnemers in een tijdsbestek van maximaal 90 minuten een paar zeer professionele goocheltrucs, waardoor iedereen versteld zal staan van de deelnemers, wanneer zij thuis de trucs laten zien. Zo voelen alle deelnemers zich een heuse goochelaar!

Goochelen

Goochelen is iets heel magisch, en wie wil nu niet een beetje magie in zichzelf hebben? Door middel van deze originele workshop (hebben jullie al eens eerder een workshop goochelen gevolgd? Vast niet!) zullen alle deelnemers continue versteld staan. Vanaf het moment dat de truc voor wordt gedaan, tot het moment dat zij hem zelf kunnen uitvoeren.

De deelnemers krijgen een kijkje achter de schermen van de goochelwereld, en worden de hele workshop lang vermaakt. Het is een combinatie van entertainment, je hersenen kraken, plezier hebben, samenwerken, en creativiteit. Voor ieder wat wils dus.

Interesse in een workshop goochelen?

Benieuwd geworden naar zo’n originele workshop, waarbij je niets hoeft te regelen naast een groep mensen en goede zin? Neem dan eens contact op. Het wordt hoe dan ook een workshop om nooit meer te vergeten!

[RICH_REVIEWS_SHOW num=”3″]