Workshop goochelen: Een magisch uitje

Tijdens een goede goochelact zit je op het puntje van je stoel: “Hoe doet hij dat toch?”. Nieuwsgierig probeer je alles in de gaten te houden om het geheim van de truc te ontdekken…iets wat maar zelden lukt. Thuis denk je er nog eens over na en probeer je de truc zelf ook. Nog best lastig! Wil je leren hoe het moet? Volg dan een workshop goochelen!

Workshop goochelen

Workshop goochelen

Een goede workshop goochelen begint natuurlijk met een show. Terwijl je nog met verbazing terug denkt aan de act die je net gezien hebt, mag je vervolgens zelf aan de slag. Eerst met het leren van een aantal trucs en daarna mogen de deelnemers de geleerde trucs ook aan elkaar laten zien. Wie beheerst zijn goocheltruc het best? En wie maakt er een echte show van wanneer hij de truc laat zien? Hier wordt nog lang over nagepraat!

Een magisch uitje

Een workshop goochelen volg je natuurlijk niet in je eentje. Juist met een gezellige groep mensen is het extra leuk! De workshop is daarom heel geschikt als origineel bedrijfsuitje, teamuitje of voor een vrijgezellenfeest. Ook vriendengroepen en families kunnen de workshop boeken. Tijdens de avond doe je eens iets ‘anders dan anders’ en je leert gelijk een paar leuke goocheltrucs. Daar kun je vervolgens zelf weer vrienden of familie mee verrassen tijdens een verjaardag of aan de eettafel.

Een workshop goochelen tijdens een bedrijfsfeest is perfect om even de handen uit de mouwen te steken. Een ontspannen activiteit vol gezelligheid, waarbij iedereen kan laten zien wat hij kan. Perfecte gelegenheid voor collega’s om elkaar eens op een heel andere manier te leren kennen!

Interesse in een workshop goochelen?

Lijkt het je leuk om een goochelshow te zien én een paar goede goocheltrucs te leren tijdens een workshop goochelen? Neem dan contact op. Dave zorgt voor een te gek programma (afgestemd op de grootte van de groep) en je hebt zelf geen omkijken meer naar de organisatie van een leuke activiteit en je bedrijfsfeest, teamuitje, familiefeestje of vrijgezellenfeest is gegarandeerd een groot succes.