Beursgoochelaar inhuren

Beursgoochelaar inhuren?

Wil je een beursgoochelaar inhuren voor de eerstvolgende beurs of congres? Goochelacts trekken altijd de aandacht. Mensen staan graag even stil om zich te verwonderen over de trucs die zij voor hun neus zien gebeuren. Beursgoochelen is daarom dé manier om bezoekers naar een stand te krijgen tijdens een beurs of evenement.

Beursgoochelen: Een magisch moment

Goochelaar en illusionist Dave van Gulik verrast bezoekers met een magisch moment. Hij trekt de beursbezoekers naar je stand toe waarna hij hen zal vermaken met de meest magische en uiteenlopende goocheltrucs.

Zo heeft de standhouder de kans om in contact met zijn doelgroep te komen en om met (potentiële) klanten in gesprek te gaan. Dave zorgt er met zijn magische trucs voor dat de bezoekers van een beurs automatisch naar een stand komen.

Het aanspreken van deze groep wordt uiteindelijk een stuk gemakkelijker aangezien het ijs al is gebroken door Dave.

Zij zullen deze bijzondere ervaring (en het bedrijf dat dit mogelijk maakte!) nog lang herinneren.

Steel de show met een beursgoochelaar

Beursgoochelen is geschikt voor allerlei soorten beurzen, congressen en evenementen waar veel bezoekers komen, zoals:

Trade shows
Congressen
Beurzen
Bedrijf contact dagen
Netwerkborrels

Ervaring Dave

Doordat Dave zelf jarenlang op verschillende soorten beurzen heeft gewerkt en tevens meerdere soorten beurstrainingen heeft gevolgd weet hij als geen ander hoe je je beursbezoekers aanspreekt en benadert. De combinatie met het goochelen maakt dit alleen maar sterker waardoor er een fantastische combinatie ontstaat.

Goochelaar voor de beurs inhuren?

Wil je Dave inhuren, of liever toch wat meer informatie ontvangen? Dat is geen enkel probleem! Neem dan direct contact met Dave op door het klikken op onderstaande knop of bel hem even op het telefoonnummer bovenaan de pagina.

Recensies

“Super leuk! Wat een leuke toevoeging op het 40-jarig huwelijksfeest van mijn ouders. Mijn ouders en alle gasten waren super enthousiast over het verrassende optreden van Dave. Dikke aanrader!

Layla van Orsouw

“Dave heeft opgetreden op ons personeelsfeest tijdens een casino avond met een special act. Dat was het goochelen van Dave. Het was het mooiste van allemaal. Zeker een aanrader voor iedereen.

Rick Groenendaal

WEMO Nederland

“Als goochelaar weet Dave te entertainen/ amuseren in de breedste zin van het woord. Hij weet mensen te verassen en mee te nemen in zijn act op maat, deze wisselt per locatie en publiek. Ik ben dan ook trots dat Dave, mede door het volgen van de acteerlessen via acteerstudio P-act , elke keer weer een professionele act neer zet!

Petra Kachelland