Biografie

OVER DAVE VAN GULIK

Spreker, illusionist en trainer: Dave van Gulik is dé entertrainer die van ieder feest een succes maakt.

Als spreker op uw bedrijfsevenement of in de vorm van magisch entertainment. Dave zorgt voor bijzondere momenten tijdens bedrijfsfeesten, seminars, congressen, trouwerijen en evenementen.

Carrière

Dave is al zijn gehele leven werkzaam in de zakelijke wereld. Daardoor heeft hij veel ervaringen met het voeren van gesprekken in verschillende zakelijke en persoonlijke omgevingen. Hierdoor weet hij uitstekend relaties op een juiste manier te benaderen en kunt u hem ook rustig in verschillende omgevingen inzetten.

Vanuit zijn passie voor persoonlijke groei heeft Dave in de afgelopen 15 jaar zijn. ervaringen opgedaan op basis van een eigen trial en error op zijn leven. Door vallen en opstaan heeft hij zijn successen kunnen behalen. Dave is daarnaast gecertificeerd Twelve Waves trainer en gebruikt deze technieken zowel in zijn lezing als trainingen.

Na meerdere jaren zakelijke ervaring is Dave ook meer een gastheer voor uw gasten dan zomaar een illusionist die enkel wat trucjes komt doen. In tegenstelling tot een amateurgoochelaar is Dave in staat om uw gasten een bijzondere ervaring te bezorgen en tevens te zorgen dat zij in alle gemakken zijn voorzien.

Spreker dave van gulik - spreker met impact

WAAROM EEN OPTREDEN VAN DAVE VAN GULIK?

Dave heeft ervaring met veel verschillende soorten optredens door geheel Nederland en België. Naast dat hij zijn optredens in het Nederlands verzorgt kan hij dit ook voor je gasten in het Engels verzorgen. Een ideale combinatie dus.

Je kunt Dave inhuren voor zowel zakelijke als particuliere omgevingen, door zijn ervaringen kan hij zich aanpassen aan elke gewenste omgeving.

Dave van Gulik - Illusionist en spreker met impact

JEUGD

De liefde voor het goochelen en illusies zat er bij Dave (1986) al vroeg in.

Geïnspireerd door de shows van Hans Kazan en de trucs van zijn opa ging hij op zoek naar de geheimen van goocheltrucs met munten, touw en kaarten.

Dave: “Als klein ventje kreeg ik mijn allereerste goocheldoos met heel veel verschillende trucs er in, zo is het begonnen.”

Met de trucs uit die bekende goocheldoos werd uren geoefend, gevolgd door heel veel minivoorstellingen voor familie. Die oude goocheldoos heeft Dave nog steeds, al goochelt hij inmiddels zelf op een heel ander niveau.

Dave van Gulik voor jouw evenement boeken?

De juiste
vragen stellen

De juiste
vragen stellen

Magie
als metafoor

Magie
als metafoor

 

Van ambitie en illusie
tot bruikbaar plan

Van ambitie en illusie
tot bruikbaar plan

De corona-reset:
hoe ga je daar mee om?

De corona-reset:
hoe ga je daar mee om?

“Plan je leven net zoals een vakantie. Je bestemming eerst en dan je reis ernaartoe”