Ook dit jaar zal er weer een editie van het Dutch Festival of Magic plaatsvinden. De locatie is dit jaar in Ede en er zullen gasten van over de hele wereld aanwezig zijn. De ideale gelegenheid dus om eens een optreden van een goochelaar of illusionist te kunnen aanschouwen!

Het Dutch Festival of Magic komt er weer aan. Je kunt van 30 mei tot en met 1 juni weer genieten van allerlei goochelaars en illusionisten die hun kunsten komen vertonen. Uiteraard zijn er ook een hoop andere dingen te doen.

Aanwezig zijn onder andere Nederlands kampioen kindergoochelaar Jan Kosters, Boris Wild, Dan Chard, De Zweedse Martin Hansson en wereldkampioen Anson Lee. Dus voor ieder eigenlijk wel wat wils. Naast optredens zullen sommige van de gasten ook lessen geven. Meer over het programma lees je hier.

Daarnaast zijn er workshops, lezingen en krijgen de bezoekers zelf ook de mogelijkheid om trucs op te voeren. Tevens zal het Nederlands kampioenschap goochelen tijdens het festival plaatsvinden en is er de zogeheten Hans Klok Trophy. Dit laatste is een speciale wedstrijd voor jongeren waar deelnemers uit de hele wereld aan meedoen.

Er zijn twee locaties: De Reehorst (theater, hotel en conferentiecentrum) en het Akoesticum. Beide zijn gelegen in Ede en voorzien van genoeg parkeerruimte.

In de Reehorst zal op donderdag een open dag zijn. Vandaar dat een groot deel van de evenementen dan (behalve de galashow) gratis toegankelijk zullen zijn. De meeste overige shows zijn te betreden op vertoon van een festivalticket of dagkaart.

Mocht jij zelf willen leren goochelen of gewoon graag een goochelshow willen zien dan is dit festival de perfecte gelegenheid. Heb je liever een privéoptreden voor jou en je vrienden? Dan kun je echter beter mij inhuren 😉

Meer informatie en kaarten zijn beschikbaar via de website van het festival. Lees ook mijn verslag van de editie in 2017.