Zaterdag 4 november hebben Goochelaar Jordi en ikzelf een optreden mogen verzorgen voor het personeel en hun introducés van de VDL Groep. Een groot Nederlands familiebedrijf actief in het ontwikkelen, produceren en verkopen van halffabrikaten, bussen, personenauto’s en machines. In opdracht van Dutch Magic en Van Hoof en Van Hoof Producties mochten collega Jordi en ik met het concept Fooltime Magic een fantastisch optreden verzorgen.

Bijzondere vorm van tafelgoochelen

Fooltime Magic is eigenlijk een bijzondere vorm van tafelgoochelen. Waar ik normaal als tafelgoochelaar optreedt op bijzondere plekken door het hele land vergezeld met mijn goocheltafel of jasje hadden wij nu een hele bijzondere tafel. Lijkend op een pokertafel biedt Fooltime Magic een bijzondere ervaring voor de gasten van een evenement. De gasten komen aan de tafel staan en worden door maar liefst twee goochelaars (!) vermaakt en verbaasd. Dit door middel van korte goochelshows die onder de neus van de toeschouwers plaatsvindt. Alles dus in een soort van mini theater te zien.

Twee, drie of vier uur lang verzorgen wij als magische entertainer van FoolTime Magic non stop iedere 20 minuten een complete nieuwe show. Het heeft iets weg van table-magic echter dit concept biedt even wat extra elementen. Deze zit vol magische trucs, verrassende wendingen en komische gebeurtenissen.

Magisch Duo

Samen met Goochelaar Jordi vormden wij een magisch duo tijdens dit optreden voor de VDL Groep en verbaasden vele gasten aan tafels met steeds verschillende en wisselende shows waarin Jordi en ik elkaar voortdurend afwisselden. Jordi is een zeer gewaardeerde collega binnen Dutch Magic en is een zeer snelle en vingervlugge goochelaar die de meest bijzondere trucs met kaarten kan uithalen.

Aangezien het voor mij de eerste keer was dat ik samen met Jordi mocht werken vulden wij elkaar ontzettend goed aan en hebben van deze avond een mooi succes kunnen maken.

fooltime magic

Verbazing en verwondering

De gasten van VDL Groep hebben uiteindelijk ons verlaten met de meest bijzondere ervaringen die voornamelijk verbazing en verwondering opleverde. Voor mij was het een erg geslaagde avond waarin wij onze passie hebben mogen delen met de gasten op dit personeelsfeest.

Zelf Fooltime Magic inhuren?

Wil je zelf voor jullie personeelsfeest Fooltime Magic inhuren? Neem dan even contact op met Dutch Magic!