Tafelgoochelaar inhuren? Kies Dave van Gulik!

Tafelgoochelaar inhurenOm jouw feest of evenement tot een gegarandeerd succes te maken is een tafelgoochelaar inhuren een fantastische optie. Als je dan ook nog eens zeker wil weten dat de goocheltrucs van een hoog niveau zijn en spectaculair uitgevoerd worden, dan kom je al gauw bij Dave van Gulik terecht.

Met Dave als tafelgoochelaar die tijdens jouw feest langs de verschillende tafels loopt, zullen je gasten zich geen moment vervelen. Het ene moment staan ze compleet versteld van wat zich onder hun neus afspeelt, om vervolgens na te praten over wat ze zojuist gezien hebben. Met een goocheltruc als ijsbreker zal er genoeg gespreksstof zijn.

Het is logischerwijs zo dat iedereen kan meepraten over hetzelfde onderwerp. Tegen de tijd dat de gespreksstof wellicht toch op is, komt Dave al weer langs en zo blijft je feest de hele tijd een succes.

Het leuke van Dave als tafelgoochelaar is dat jij en je gasten er ontzettend dicht op zitten, maar toch geen idee hebt van hoe de trucs in vredesnaam hebben kunnen gebeuren. Hij trekt van tafel naar tafel om iedereen van een beetje van de magie te laten proeven. Doordat het aanschouwende publiek vol ongeloof soms zelf deel uitmaakt van de truc, vallen de monden van verbazing open.

Van alle kanten wordt hij bekeken maar toch lukt het de magisch entertainer om het mysterie te bewaken. Daarom volgen sommigen hem ook naar de volgende tafel om opnieuw te proberen om, bij een andere truc, het mysterie te ontrafelen – maar zonder succes. Dave is ontzettend vingervlug en heeft een open en prettige persoonlijkheid waardoor hij gemakkelijk met al je gasten kan omgaan.

Dit, in combinatie met veel interactie en een gezond gevoel voor humor, leidt natuurlijk tot een behoorlijke dosis gelach en veel gepraat waardoor je gasten de tijd van hun leven beleven – en dat tijdens jouw feest. Een tafelgoochelaar inhuren maakt dat mogelijk.

 

Een tafelgoochelaar inhuren maakt jouw feest onvergetelijk

Het is dan ook logisch dat je gasten jouw feest niet snel zullen vergeten. Met een tafelgoochelaar worden je gasten bijzonder persoonlijk betrokken bij de trucs. De trucs worden namelijk voor de afzonderlijke, kleinere groepen uitgevoerd. Hoewel op deze manier telkens kleine groepen vermaakt worden, is de impact op je feest enorm.

Een tafelgoochelaar inhuren creëert een hele bijzondere, intieme en prettige sfeer. Zo kan een tafelgoochelaar mensen met elkaarTafelgoochelaar inhuren verbinden die normaal gesproken niet of nauwelijks met elkaar in gesprek zullen raken. Op deze manier staan jij en jouw gasten centraal op je feest.

Een ander voordeel van een tafelgoochelaar inhuren ten opzichte van een goochelaar die één grote show geeft, is het feit dat niet iedereen tegelijk moet opletten om alles mee te krijgen. Na de show gaat iedereen dan zijn of haar eigen gang en praten ze na over de show. Maar op een gegeven moment raakt de gespreksstof op en heeft je feest of evenement een nieuwe impuls nodig.

Dave kan als tafelgoochelaar gewoon nog een ronde maken waardoor je feest constant nieuwe impulsen krijgt. Zo is jouw feest van begin tot einde een succes, zonder dat de goochelaar met één show centraal staat.

Tafelgoochelaar tijdens allerlei evenementen

Het maakt niet uit wat voor feest je organiseert, er is altijd ruimte voor Dave als tafelgoochelaar. Het enige waar jij voor moet zorgen is dat er een kleine ruimte beschikbaar is waar hij zijn spullen kwijt kan en zich kan omkleden.

Misschien heb je weer eens een borrel van je werk en ben je het zat om tijdens dit soort bedrijfsuitjes altijd maar met je collega’s te praten over hetzelfde onderwerp, het enige waar jullie allemaal over kunnen praten: het werk. Dan is een tafelgoochelaar inhuren een fantastische mogelijkheid om je feest weer tot een waar feest te maken. Bovendien kun je dan ook eens met mensen van andere afdelingen praten, omdat jullie eindelijk iets hebben waar je over kunt praten.

Ook bij kleinere feesten kan Dave langs komen om voor wat extra sfeer te zorgen bij wat een onvergetelijk feest zal worden. Zo kan hij ook tijdens een verjaardag zorgen voor iets speciaals, of kan het magisch entertainment zelf een verjaardagscadeau zijn.

Zo’n uniek cadeau heeft je vriend, familielid of collega vast en zeker nog nooit gehad. Dit hoeft natuurlijk niet per se een verjaardagsfeest te zijn, want ook tijdens een bruiloft of op een huwelijksreceptie werkt een tafelgoochelaar ideaal als ijsbreker en vermaak.

Meerdere magische mysteries

Het repertoire van Dave is enorm, waardoor jij en je gasten constant weer versteld staan. Waar hij bij de ene truc gebruikt maakt van balletjes die in de handen van jouw gasten verschijnen zonder dat ze het zelf door hebben, verbaast hij bij de andere truc iedereen met alleen een pakje kaarten.

Daarnaast gebruikt hij bij sommige trucs een stuk touw of alledaagse voorwerpen als een elastiekje. Tevens is het mogelijk dat een vleugje van de magie van Uri Geller terug te zien is bij een van de magische mini-tentoonstellingen, of dat zelfs de gedachten van een van je gasten worden gelezen.

Kortom, wil je een tafelgoochelaar inhuren, dan ben je bij Dave aan het juiste adres. Hij past zichzelf en zijn illusies moeiteloos aan in verschillende situaties. Daarom kunnen jij en hij in overleg bedenken welke vorm van tafelmagie het beste past bij jouw feest of evenement. Zo beslissen jullie samen of hij ergens in de zaal met een tafel zal staan, met zijn eigen tafeltje rondloopt of zelfs bij je gasten aanschuift om daar voor het magisch entertainment te zorgen. Kleine of grote feesten, alles is mogelijk – en zo zul je ook over de trucs denken.

Overtuigd?

Ben je overtuigd en wil je Dave ook inhuren voor jouw bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, jubileum, beurs of een ander feest of evenement? Vraag dan snel meer informatie op of boek Dave direct via onderstaande knop. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen worden om je een passend voorstel te doen gebaseerd op je wensen en behoeften.