Goochelaar beachclub inhuren? Ben je op zoek naar een goochelaar en ga je een feest of evenement organiseren in een beachclub? Of bezit of werk je in een beachclub? Lees dan snel even verder…

Goochelaar beachclub inhuren?

Waarom zou je een goochelaar inhuren voor een beachclub? Daar ga ik je in ieder geval mee helpen:

  1. Je biedt een unieke ervaring aan je gasten aan
  2. Een bezoek van je gasten in jouw beachclub verandert in een magische belevenis
  3. Vier je een bruiloft in een beachclub? Lees dan vooral hier even verder >>>
  4. Heb je een feestje en wil je bijzonder entertainment? Met een goochelaar heb je iets bijzonders!
goochelaar beachclub

Een unieke belevenis

Onlangs mocht ik in een fantastische beachclub een optreden verzorgen. De setting van een locatie als deze is natuurlijk fantastisch. Heerlijk aan zee, het zand nog tussen je voeten en een ondergaande zon. Kortom de ingrediënten voor een fantastische dag als het aan mij ligt.

Vervolgens voeg je daar een heerlijk drankje, fantastisch eten en prettig gezelschap aan toe. Wat is er dan mooier als een goochelaar nog bij je aan tafel komt en je wordt vermaakt met de meest uiteenlopende goocheltrucs. Van trucs waarbij je gedachten worden gelezen, balletjes die ineens tevoorschijn komen of bijzondere kaarttrucs. Voor iedereen is er wel iets te zien.

Wat zijn nu de mogelijkheden?

Als goochelaar kan ik op verschillende manieren met je meedenken over de invulling van mijn shows in je beachclub. Zo kan ik gedurende de lunch of diner tussen de gasten doorlopen en hen benaderen aan tafel met de meest uiteenlopende trucs.

Daarnaast is het ook mogelijk om tijdens een feest, denk aan bruiloften, verjaardagen, jubilea of personeelsfeesten, op te treden als tafelgoochelaar of misschien wel een korte podiumact voor de gasten die aanwezig zijn.

Ik denk graag met je mee over een passende invulling die compleet overeenkomt met de stijl en sfeer die je wilt uitstralen.

Meer weten?

Ben je overtuigd en wil je meer weten over de mogelijkheden die ik voor je kan bieden? Neem dan via onderstaande knop contact met mij op zodat wij je/jullie wensen en behoeften kunnen afstemmen en hier een passende invulling voor kunnen bieden.

Tot snel!

illusionist/goochelaar