Tafelgoochelaar inhuren op een bruiloft? Lees hier waarom je dit precies wil doen!

Tafelgoochelaar inhuren op een bruiloft?

tafelgoochelaar bruiloftBen je van plan om binnenkort te trouwen en ben je bezig met van alles dat je door de bomen het bos niet meer ziet?

Trouwen is één van de mooiste dingen die je kunt doen in je leven en is dan ook enorm speciaal. Je wilt er dan natuurlijk ook een prachtige dag van maken voor jullie zelf maar ook voor de gasten.

Dus je zoekt entertainment voor jullie bruiloft en de gasten die er zijn.

Maar wat heb je allemaal nodig qua entertainment op je bruiloft?

Lees verder en ik vertel je waarom een tafelgoochelaar inhuren op jouw bruiloft nou precies zo leuk is…

Stel dat je bruiloft helemaal geregeld is. Je hebt alles wat je wil, de muziek is geregeld, de catering, de locatie, jullie hebben de perfecte kleren uitgezocht en eigenlijk is alles wel af.

Het enige wat er nog moet gebeuren is de gastenlijst en entertainment regelen.

Jullie besluiten om de gastenlijst te regelen en nodigen mensen uit om te komen op de mooiste dag in jullie leven.

Helaas heeft oom Peter niks gemeenschappelijks met de rest van de tafel waar jullie hem hebben geplaatst.

Hoe zorg je er nou voor dat zij toch allemaal kunnen genieten en met elkaar kunnen praten?

 

 Waarom je gasten zullen genieten van een tafelgoochelaar op jouw bruiloft

Jullie gasten bestaan natuurlijk uit vrienden, familie, collega’s en andere bekenden. Mensen waarvan jullie wilden dat ze erbij zouden zijn op jullie bijzondere dag.

Maar iedereen komt ergens anders vandaan en kent elkaar meestal niet. Natuurlijk is dit niet een al te groot probleem, maar zou het niet fijn zijn als iedereen elkaar zou leren kennen?

Op deze manier gaan ze niet alleen weg met de gedachte dat het een geweldige bruiloft was maar ook met het feit dat ze nieuwe vrienden en kennissen hebben.

Een tafelgoochelaar op een bruiloft zorgt ervoor dat het ijs wordt gebroken waardoor iedereen met elkaar kan praten over de trucs van de tafelgoochelaar.

Zo weet je zeker dat iedereen over een gemeenschappelijke factor kan praten die zij allemaal leuk vinden.

‘’Maar mijn gasten bestaan uit kinderen, mannen en vrouwen met allemaal verschillende interesses en leeftijden. Maakt dat heel veel uit?’’

Een tafelgoochelaar op een bruiloft zal ervoor zorgen dat iedereen het naar z’n zin heeft ongeacht leeftijd of geslacht. Dankzij alle optredens in het verleden zal hij weten wat hij moet doen om iedereen te entertainen.

Je hoeft je hier absoluut geen zorgen over te maken ?.

‘’En wanneer moet de tafelgoochelaar dan ‘’optreden’’?’’

Natuurlijk zal de tafelgoochelaar niet rondlopen wanneer jullie in de spotlights staan. Het beste is om de tafelgoochelaar tijdens het diner of in de avond z’n gang te laten gaan. Hij zal dan langs tafels gaan en rondlopen om iedereen zijn trucs te laten zien en te verbazen.

Wat zal de tafelgoochelaar eigenlijk precies doen?

De tafelgoochelaar zal rondlopen tussen je gasten en soms zelf aanschuiven bij een tafel. Op deze manier kan iedereen hem zien en genieten van de trucs.


‘’Dave bewoog zich heel natuurlijk tussen onze gasten op onze bruiloft, maar al gauw werd duidelijk dat hij niet zomaar een gast was…Dave neemt je mee in zijn act. Met zijn trucs liet Dave ons en onze gasten in verwondering achter. Niets is wat het lijkt… Bedankt Dave! Graag tot nog eens.’’ – Corsé&Mirelle

Er wordt op magische wijze gespeeld met kaarten, rode balletjes, elastiekjes en nog heel veel andere dingen waar jullie gasten zich van zullen verbazen.

In dit filmpje hierboven kan je even een vlug beeld krijgen van hoe het er eigenlijk uitziet in de praktijk en de reacties van het publiek.

Ook zal hij ervoor zorgen dat mensen wie niet met elkaar in contact komen nu wel moeten dankzij zijn magische trucs. Of het nou komt doordat zij beiden hebben geholpen met de truc of gewoon omdat ze nog aan het discussiëren zijn erover.


‘’Dave komt binnen met een smile en verlaat je feest met dezelfde glimlach. Toch is er door Dave iets veranderd op m’n feest. Dave ontvangt je gasten op je feest zonder dat hij de host is, hij laat onbekenden van elkaar samensmelten tot een geheel door de “hoe kan dat nou?” en “bizar! snap jij dat?” vragen. Dave is een gast van je feest die goochelt voor de andere gasten, niet een goochelaar in dienst.” – Rutger van Drongelen

Zelfs na je bruiloft zullen mensen het erover hebben. Gewoon simpelweg omdat het de meeste entertainende bruiloft ooit was waar zij waren geweest.

 

tafelgoochelaar bruiloft

Maar het draait natuurlijk om jullie!

De tafelgoochelaar zal natuurlijk ervoor zorgen dat jullie in de spotlights komen te staan. Zodat jullie op jullie bijzondere dag kunnen stralen.

Vooraf kunnen jullie bespreken wat jullie willen en wat jullie kunnen verwachten van de tafelgoochelaar.

Op deze manier zal hij ervoor zorgen dat het optreden altijd persoonlijk zal zijn en naar jullie wensen zal voldoen.

Je bent verzekerd van een prachtige bruiloft met geweldig entertainment.

Meer kan ik er bijna niet meer over zeggen. Ik hoop dat ik je heb overtuigd waarom een tafelgoochelaar op een bruiloft nou zo leuk is.

Wil je nou nog meer zien en lezen dan kan dat uiteraard op de website.

Maar wacht…Voordat je gaat…Wil ik je nog één ding vertellen…

Je kan Dave van Gulik ook inhuren op jouw bruiloft als tafelgoochelaar.

Dave zal er persoonlijk voor zorgen dat iedereen die aanwezig is jullie bruiloft niet zal vergeten.

Hoe leuk zou het zijn als je bruiloft niet alleen voor jullie maar ook voor al je gasten een moment is om nooit meer te vergeten?

Ben je overtuigd en wil je Magisch Entertainment Dave van Gulik ook inhuren voor jouw bruiloft? Vraag dan snel meer informatie op of boek Dave direct via onderstaande knop. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen worden om je een passend voorstel te doen gebaseerd op je wensen en behoeften.