Goochelaar Den Bosch inhuren?

Hoewel ik door het gehele land geboekt word en iedere weekend een nieuwe stad ontdek, blijf ik als goochelaar in Den Bosch, de stad waar ik geboren en getogen ben, ook erg graag in mijn eigen stad.

Goochelaar Den Bosch inhuren?

 

Bourgondische Stad

Den Bosch heeft alles te bieden wat een grote stad ook heeft, maar blijft wel knus en gezellig. Ons kent ons; iedereen is altijd in voor een praatje en de Brabantse gezelligheid is in Den Bosch goed te proeven. Het is niet voor niets de hoofdstad van Noord-Brabant! Deze sfeer werkt natuurlijk ook erg goed wanneer ik als goochelaar ergens in Den Bosch optreed, het publiek reageert altijd enthousiast en deinst niet terug om deel te nemen aan een truc.

Goochelaar-Den-Bosch

Goochelaar geboren in Den Bosch

In 1986 kwam ik in Den Bosch ter wereld, en kreeg ik een paar jaar later in dezelfde stad mijn eerste goocheldoos: Dave van Gulik – Goochelaar was geboren. Naast het optreden voor mijn familie als kleine goochelaar, had ik natuurlijk ook nog andere interesses. Jaar na jaar ontdekte ik steeds meer dingen die Den Bosch te bieden heeft.

Het begon al vroeg door in Oeteldonk carnaval te vieren; maar toen ik wat ouder werd ontdekte ik alle kroegen pas echt goed. De Korte Putstraat en Uilenburg zijn ondertussen uitgegroeid tot mijn favoriete plekken in Den Bosch.

Bossche Bol

Naast de heerlijke restaurants en cafés heeft Den Bosch natuurlijk nog meer te bieden. Als goochelaar ben ik natuurlijk diep onder de indruk van de Bossche schilder Jheronimus Bosch, die het goochelen al eerder in zijn schilderijen liet terugkomen. En laten we de Bossche bol niet vergeten! Ik heb het geluk dat ik in deze prachtige stad geboren en getogen ben, maar gelukkig kunnen niet-Bosschenaren ook altijd van Den Bosch genieten tijdens een dagje of weekendje weg.

Daarbij is een tocht over de Binnendieze ook zeker aan te raden. Of woon eens een goochelshow van mij bij, wanneer ik in Den Bosch optreed! Als goochelaar treed ik niet alleen bij mensen thuis op. In tegendeel – ik sta vaak in de leukste cafés en mooiste locaties. En natuurlijk niet alleen in Den Bosch, want heel
Nederland is geweldig. En laten we Vlaanderen ook zeker niet vergeten, want daar kom ik ook maar al te graag heen!

Ben je overtuigd en wil je graag een Bossche goochelaar inhuren?