Hoewel ik door het gehele land geboekt word en iedere weekend een nieuwe stad ontdek, kom ik als Brabantse Goochelaar ook graag in de lichtstad van het zuiden van het land! Goochelaar Eindhoven inhuren? Ik kom graag langs.

Goochelaar Eindhoven inhuren?

 

Lichtstad

Eindhoven is de grootste stad van Brabant en heeft dan ook een rijke historie. Daardoor staat deze stad dan ook bekend als de lichtstad van Nederland. Inmiddels is Eindhoven meer dan dat en kan het het Brain/Mainport van Nederland genoemd worden.In de stad is altijd wel wat te beleven, met de Witte Dame op de achtergrond kun je je prima vermaken op de Witte Berg in een van de fantastische restaurants die de stad te bieden heeft. Of wat dacht je van het drinken van een biertje bij de Stadsbrouwerij Eindhoven?Deze sfeer werkt natuurlijk ook erg goed wanneer ik als goochelaar ergens in Eindhoven optreed, het publiek reageert altijd enthousiast en deinst niet terug om deel te nemen aan een truc.

goochelaar eindhovenGoochelaar in Eindhoven

Als goochelaar, maar ook als persoon kom ik graag in Eindhoven. Een fantastische stad die zeker niet stil staat en veel ontwikkelingen doormaakt. De verschillende feesten en evenementen die het gehele jaar door gegeven worden maakt het dat ik er regelmatig mag en kan optreden. Hierdoor kan ik als Goochelaar de gasten van de verschillende feesten, verjaardagen, bruiloften en evenementen vermaken met de meest uiteenlopende en bijzondere trucs.

Verschillende mogelijkheden

Met het inhuren van mij als goochelaar voor verschillende feesten en evenementen heb ik allerlei mogelijkheden waarmee je je gasten kunt verbinden, verbazen en verwonderen. Ik kan zowel als tafelgoochelaar rondlopen tussen ja gasten maar net zo goed een workshop goochelen verzorgen op locaties door de stad heen. Legio mogelijkheden dus om in de mooie stad Eindhoven een magisch moment te beleven.

Overtuigd? En wil je mij direct boeken of meer weten? Neem dan via onderstaande knop even contact met me op en we bespreken je wensen direct samen.