Goochelaar of illusionist inhuren festival, huur eens een goochelaar in op je festival!

Als de lente goed op gang is gekomen en de zomer in aantocht is, begint ook ieder jaar weer het festival seizoen. In het hele land kun je genieten van foodfestivals, vakantieweken, muziekfestivals, straatfeesten en meer. Ieder festival heeft zijn eigen thema, maar voor elk festival geldt dat de sfeer ontspannen is en dat er volop entertainment wordt aangeboden. Muziek, theater, film, workshops… Ben jij nog op zoek naar uniek festival entertainment? Boek dan eens een illusionist voor jouw evenement!

Goochelaar of illusionist inhuren op een festival, huur eens een illusionist of goochelaar in op je festival!

Goochelaar inhuren festival

Close-up magic onder de neus van je bezoekers

Met het zoeken naar het juiste festival entertainment heb je altijd een beperking van het aantal podia dat je beschikbaar hebt en de duur van het festival. Maar ook publiek dat niet steevast vooraan staat bij ieder groots optreden wil graag vermaakt worden. En daar kun je prima één of meerdere goochelaars of illusionisten voor inzetten. Terwijl festivalbezoekers relaxen en gezellig rondslenteren of in het zonnetje zitten, loopt een goochelaar/illusionist rond om mensen vlak onder hun neus te verbazen met de beste trucs. Deze vorm van entertainment, ook wel close-up magic genoemd, is persoonlijk en komt heel dichtbij. Het publiek zal zich werkelijk verbazen over deze onverwachte show. Terwijl zij napraten en proberen te achterhalen wat de goochelaar of illusionist zojuist heeft gedaan, kan deze verder lopen om een volgende groep bezoekers te vermaken.

Goochelacts op maat passen bij ieder festival

In overleg met een goochelaar/illusionist is er vaak veel mogelijk. Trucs of attributen kunnen zo worden aangepast dat deze perfect aansluiten bij het thema van een festival. Of je festival nou om food, muziek, of gewoon gezelligheid draait, een goede goochelaar of illusionist past zich hierop aan en zorgt voor passend aanbod. Hierdoor is deze enorm veelzijdig en in te zetten op allerlei festivals, straatfeesten en andere buiten evenementen.

Vraag jij je af hoe close-up magic van een goochelaar of illusionist jouw festival kan verrijken? Neem dan vrijblijvend contact op. Samen kunnen we dan het perfecte plan bedenken om je festivalbezoekers te verrassen met onverwachts entertainment!