Goochelaar Rosmalen gezocht? Dan ben je op de juiste plek uitgekomen. Rosmalen is namelijk de plaats waar ik momenteel zelf woon. Officieel een dorp maar wel onderdeel van de mooie stad ‘s-Hertogenbosch. De stad waar ik zelf geboren en getogen ben.

Goochelaar Rosmalen

Rosmalen is als dorp niet groot, desondanks mag ik er regelmatig mijn goochelkunsten laten zien. Dit kan zijn op verschillende verjaardagen, trouwerijen maar ook jubilea en bedrijfsfeesten. Allerlei momenten die in Rosmalen kunnen plaatsvinden waardoor ik gevraagd wordt om op te treden.

Goochelaar inhuren

Ben jij op zoek naar een goochelaar in Rosmalen die komt optreden op je feest of evenement? Dan help ik je er graag bij. Als goochelaar heb ik de mogelijkheid om je verschillende soorten shows aan te bieden. Wil je weten welke? Kijk dan even hier verder >>>

Ik ga graag met je in gesprek om te kijken wat de beste mogelijkheden voor je zijn. Wil je een optreden bij je thuis of een optreden in het centrum van Rosmalen bij bijvoorbeeld bij Brasserie Fleurie, Feestzaal D’n Beer of bij De Kentering. Maar het kan natuurlijk ook bij jullie op het bedrijf of een andere locatie zijn.

Verschillende mogelijkheden

Dave denkt graag met je mee om het voor je gasten zo bijzonder mogelijk te maken. Wie wil dat nou niet? Dat je gasten met elkaar in contact komen en verbaasd en verwonderd worden door de meest uiteenlopende goocheltrucs van kaarten, balletjes tot aan elastiekjes, touwtrucs maar ook de meest verbazingwekkende trucs waarbij Dave de gedachten van je gasten leest. Dit is iets waar zij nog lang over blijven napraten. Succes gegarandeerd!

Overtuigd?

Wil je Dave direct inhuren of wil je eerst wat meer informatie ontvangen? Neem dan even contact op via onderstaande knop en ik zorg ervoor dat ik al je vragen zo snel mogelijk beantwoord.

goochelaar rosmalen