Goochelen is helemaal hip tegenwoordig. Dankzij televisieprogramma’s over goochelen hoeft er niet meer gedacht te worden aan oubollige goochelaars die konijnen uit hoeden toveren. Goochelen is veel meer dan dat! Ben jij ook benieuwd geworden naar hoe je verschillende goocheltrucs uitvoert? Lees dan snel verder.

Goochelen is leuk voor iedereen

Goochelen is niet alleen leuk voor jezelf, maar vooral ook voor het publiek waarvoor je de show weggeeft. Met bepaalde goocheltrucs kun je je publiek helemaal versteld en met open mond achterlaten. Wat zal er nog lang nagepraat worden over jouw goocheltrucs wanneer je publiek onder de indruk is!

Goocheltrucs leren

Hoewel je op internet her en der wat kleine goocheltrucs uitgelegd kan zien, behoren de grotere goocheltrucs helaas natuurlijk tot het beroepsgeheim; de reden waarom goochelen zo magisch en inspirerend kan blijven. Maar wees niet getreurd, want ik kan je er een aantal leren, die ik in mijn eigen shows ook gebruik!

Goochelaar inhuren

Heb je binnenkort reden tot een feestje? Dat komt mooi uit! Wanneer je fan van goochelen bent kun je namelijk voor je volgende verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest, of personeelsfeest Dave van Gulik als goochelaar inhuren. Eerst samen met de andere gasten naar een mooie en indrukwekkende show kijken, en misschien daarna wel zelf een aantal goocheltrucs leren?

Het kan allemaal! Met het inhuren van een goochelaar ben je verzekerd van een originele act op je feestje. Jong of oud, iedereen geniet van een goochelshow! Tevens brengt het de gasten dichter naar elkaar, omdat zij samen verbaasd staan van alle goocheltrucs. En wanneer je je samen verbaasd over bepaalde goocheltrucs, schept dat een band.

goocheltrucsWorkshop goochelen

Toch wel erg benieuwd geworden naar hoe die goocheltrucs nu in elkaar steken? Boek er dan zeker een workshop goochelen bij! Zo leren jij en je gasten enkele goocheltrucs, die onder andere ook in de show voorkomen. Zeker geen kinderspel dus, en erg leuk om aan de thuisblijvers te laten zien.

 

Zo kun je na een workshop goochelen ieder moment van de dag anderen versteld laten staan van een stel zeer professionele goocheltrucs!

Is je interesse gewekt en wil je meer weten om mij in te huren? Neem dan hier contact op!