Illusionist/Goochelaar boeken voor een bedrijfsborrel?

Als het goed gaat met een bedrijf, is er altijd wel een reden voor een feestje. Het ene bedrijf organiseert regelmatig een kleinschalige bedrijfsborrel in de kantine, terwijl het andere bedrijf één keer per jaar flink uitpakt met een bijzondere bedrijfsborrel op een feestelijke locatie. Jubilea, het binnenhalen van een grote order, afscheid van een belangrijke werknemer of de feestdagen zijn goede aanleidingen om een bedrijfsborrel te organiseren. Maar hoe maak je van zo’n feestje nou écht iets bijzonders?

Illusionist/Goochelaar boeken bedrijfsborrel

Een goed bedrijfsfeest begint natuurlijk met wat te drinken en lekkere hapjes. Maar de avond wordt pas écht speciaal als de gasten verrast worden met bijzonder entertainment. Huur daarom eens een illusionist/goochelaar in voor je bedrijfsborrel. Een goede tafelgoochelaar mengt zich tussen je gasten en zorgt voor leuke acts, die iedereen van heel dichtbij kan bekijken. Terwijl iedereen zich afvraagt hoe een truc in elkaar steekt, wordt er gepraat en gelachen. Dat zorgt direct voor een perfecte sfeer. Tafelgoochelen is hierdoor ook erg geschikt als ijsbreker aan het begin van de avond. Na het vermaak is iedereen ontspannen en kan er nog uren geborreld worden. Een echte aanrader dus!

Goochelaar boeken bedrijfsborrel

“Weet je nog, die bedrijfsborrel met die illusionist?”

Een bedrijfsborrel organiseer je om mensen te bedanken, om iets te vieren en om het je personeel en collega’s naar de zin te maken. Wat is er dan leuker dan dat je later hoort dat er nog steeds over wordt nagepraat? Met entertainment door een illusionist/goochelaar komt dat zeker goed! De act is een hoogtepunt van de avond dat mensen zich nog lang zullen herinneren.

Wil je meer weten over wat een illusionist voor je kan betekenen om je bedrijfsborrel extra bijzonder te maken? Ik denk graag met je mee. Neem contact op voor meer informatie of het maken van een boeking.