Als je mijn blogs hebt gelezen dat weet je dat goochelaars meer moeten kunnen dan alleen wat trucs uitvoeren. Ze hebben ook bijvoorbeeld ook sociale vaardigheden nodig om mensen voldoende te kunnen prikkelen.

Ikzelf weet daar alles van. De afgelopen jaren heb ik mezelf niet alleen gericht op goochelen, maar ook op persoonlijke ontwikkeling. Zowel privé als in het bedrijfsleven heb ik vele doelen gesteld en weten te realiseren. Natuurlijk was dit niet altijd even makkelijk, maar ik heb overal van weten te leren.

Al deze lessen heb ik omgezet in een lezing die ik heel toepasselijk ‘All by myself’ noem.

Tijdens deze lezing zal ik onder andere mijn eigen ervaringen met je delen. Ik vertel je hoe ik mijn eigen doelen en ambities heb gesteld, hoe ik deze realiseer maar ook wat ik doe bij tegenslag. Toch hoef je niet alleen te luisteren, maar mag je ook zelf meedenken en doen. Uiteraard kun je na afloop zelf aan de slag met jouw eigen doelen, dromen, wensen en ambities.

Magische wereld

Mijn lezing zal ongeveer een uur duren en boordevol zitten met praktijkvoorbeelden. Ik zal niet alleen woorden gebruiken, maar ook vele goocheltrucs en andere illusies laten zien om zo mijn verhaal duidelijk te maken.

Bedrijfsleven

Ondanks dat het sterk aan te raden is om als mens altijd te blijven leren staan veel mensen stil in hun ontwikkeling. Waardoor de kans groot is dat ze zowel in hun persoonlijke leven als op de werkvloer eigenlijk nauwelijks vooruit komen. Een training ‘persoonlijk leiderschap’ zou hierbij kunnen helpen, maar dat ziet niet iedereen zitten. Dit omdat veel trainingen en seminars erg abstract en langdradig zijn.

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen pak ik het heel anders aan. Ik combineer verbale uitleg met goocheltrucs en motiverende woorden met praktische tips. Hierdoor krijgen de medewerkers het beste van beide werelden en kan het niet anders dan dat ze geïnspireerd raken. Kijk maar naar de video hieronder:

Wil jij meer weten over deze lezing of persoonlijk leiderschap in het algemeen? Bekijk dan de informatie op deze pagina. Lees ook het stukje op de website van Dutch Magic.