Ervaringen Magisch Entertainment Dave van Gulik

Welke ervaringen hebben de gasten van Magisch entertainment Dave van Gulik? Wij snappen dat u benieuwd bent naar de kwaliteiten van Magisch Entertainment Dave van Gulik. Hieronder ziet u de reacties terug van verschillende personen waar Dave een optreden voor heeft mogen verzorgen.

Wilt u zelf een review achterlaten? Vul hier rechts dan uw gegevens in en uw review verschijnt zo spoedig mogelijk op deze site!

Ervaringen magisch entertainment Dave van Gulik

Laat hieronder jouw ervaring met Dave achter!

[RICH_REVIEWS_FORM]

Dit zijn de ervaringen van klanten van Magisch Entertainment Dave van Gulik

[RICH_REVIEWS_SHOW num=”all”]

Recensies

“Super leuk! Wat een leuke toevoeging op het 40-jarig huwelijksfeest van mijn ouders. Mijn ouders en alle gasten waren super enthousiast over het verrassende optreden van Dave. Dikke aanrader!

Layla van Orsouw

“Dave heeft opgetreden op ons personeelsfeest tijdens een casino avond met een special act. Dat was het goochelen van Dave. Het was het mooiste van allemaal. Zeker een aanrader voor iedereen.

Rick Groenendaal

WEMO Nederland

“Als goochelaar weet Dave te entertainen/ amuseren in de breedste zin van het woord. Hij weet mensen te verassen en mee te nemen in zijn act op maat, deze wisselt per locatie en publiek. Ik ben dan ook trots dat Dave, mede door het volgen van de acteerlessen via acteerstudio P-act , elke keer weer een professionele act neer zet!

Petra Kachelland

Prijslijst ontvangen?

Ik mail u graag mijn prijslijst.