Op zoek naar bijzonder entertainment ? Huur een illusionist of tafelgoochelaar!

Een goed georganiseerd feest is pas écht compleet met bijzonder entertainment. Iets waar mensen nog weken over napraten en waar je feest nog jaren om herinnerd zal worden. Ben jij op zoek naar een act die van jouw feest of evenement een daverend succes maakt? Dan is het inhuren van een tafelgoochelaar misschien iets voor jou!

Op zoek naar bijzonder entertainment? Huur een tafelgoochelaar!

Tafelgoochelen, ook wel close-up magic genaamd, is goochelen dichtbij het publiek. Geen grootse show op een podium ver weg, maar trucs die onder de neus van je gasten worden uitgevoerd. Een goede tafelgoochelaar mengt zich tussen de mensen en gaat langs de verschillende tafels om je gasten te verbazen met magische goocheltrucs.

bijzonder entertainment

Waarom zou je een tafelgoochelaar inhuren?

Tijdens een (verjaardag)feest of evenement willen we graag zoveel mogelijk gezelligheid. Een tafelgoochelaar kan daarbij helpen! Dankzij het ongedwongen karakter van tafelgoochelen, worden mensen met elkaar verbonden. Terwijl de tafelgoochelaar verder loopt, laat hij zijn publiek verwonderd achter met meer dan genoeg gespreksstof. Een tafelgoochelaar is daarom ook heel geschikt om in te plannen aan het begin van een feest.

Zo creëer je direct een ontspannen sfeer en verbind je de gasten met elkaar, waardoor de rest van de avond soepel en vol gezelligheid verloopt. Het is laagdrempelig en tegelijkertijd heel bijzonder entertainment. Een verrijking voor je feest dus!

Wat moet je weten voor je een goochelaar boekt?

Een goochelaar uitnodigen voor een feest dat je gepland hebt lijkt een makkelijk actiepunt van je takenlijst. Toch is het slim om van tevoren goed na te denken over wat je precies zoekt. Zo is het belangrijk om een goochelaar te boeken die past bij je gasten (kinderen of volwassen).

Ook locatie en het verdere feestprogramma zijn belangrijke punten bij het huren van een goochelaar. Meer weten? Lees mijn tips in het blog ‘6 dingen die je moet weten voor je een goochelaar boekt’.

 

Goochelaar Dave van Gulik is graag van de partij tijdens jouw feest of evenement. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen. Zo kan er samen gezorgd worden voor een verrassend en origineel programma vol magisch entertainment