Brabantse goochelaar

Dat een goochelaar inhuren op feesten en partijen een super goed idee en bovendien zeer vermakelijk is, is wel gebleken uit eerder geschreven blog posts. Maar wist je dat een Brabantse goochelaar inhuren éxtra leuk is?

Brabantse goochelaar

Brabantse gezelligheid is het sleutelwoord. Guus Meeuwis zong er al eens over, en stiekem zijn niet-Brabanders altijd wel een beetje jaloers op de zuiderlingen. Wanneer een evenement georganiseerd is door Brabanders kun je rekenen op een goed feestje en blije gezichten. Heb je dus een échte Brabantse goochelaar op de kop getikt? Dan kun je
verzekerd zijn van een natuurlijke dosis extra gezelligheid!

Zachte G

En dat is niet alles. Alleen al de ‘zachte g’ zorgt ervoor dat alle gasten vanaf de eerste seconde geboeid zullen zijn. Wanneer sceptische volwassenen twijfelachtig zullen zijn over magie – omdat ze nu eenmaal soms meer in de realiteit geloven dan in fantasieën – dan zullen ze in ieder geval getriggerd zijn door het zuidelijke accent. Hierdoor krijgen ook de realisten een kans om zich mee te laten slepen in een magische wereld.

De grootste nachtmerrie van elke goochelaar – Brabander of niet – is dat een truc zal mislukken. Gelukkig gebeurt het zelden, maar wanneer je een Brabantse goochelaar hebt ingehuurd zal hij er al gauw een grapje van maken en er zelf om kunnen lachen.

Brabantse Goochelaar

De show is dus zeker niet verpest door een klein foutje! Geloof het of niet; ook goochelaars zijn menselijk. Al hebben ze natuurlijk wel wat meer magie dan de gemiddelde medemens door de aderen stromen.

De knoop doorgehakt om een goochelaar in te huren? Kies eens voor een Brabantse. Dat is – zoals wij Brabanders graag zeggen – kei gezellig! Zo’n goochelaar met een Brabants accent kan voor je feest een enorme aanvulling zijn. Nog niet helemaal overtuigd? Kijk dan ook eens waarom je een goochelaar zou moeten inhuren.