Ga je binnenkort trouwen, of is deze datum nog ver weg en is er nog van alles te plannen? Het is een van de leukste momenten van trouwen, de voorbereiding! Samen gaan voorproeven, uitzoeken en ontdekken wat er allemaal is om jullie dag bijzonder te maken. Hebben jullie al aan het entertainment gedacht? Hier enkele redenen om eens een illusionist/goochelaar in te huren voor je bruiloft.

Goochelaar inhuren bruiloft

Goochelaar inhuren bruiloft

Jullie bruiloft is de meest bijzondere dag die je samen zult beleven. Deze dag staat namelijk volledig in het teken van jullie samen. Je wilt naast voor jullie zelf ook voor jullie gasten een mooie dag beleven. Vaak is de muziek of DJ al geregeld (nog niet geregeld? Informeer er eens naar bij De mannen van Opgeblazen) maar wat denk je van het overige entertainment waardoor deze dag nog spectaculairder wordt? Hierbij kun je eraan denken om bijvoorbeeld een goochelaar als entertainment in te huren.

Brengt je gasten samen

Een goochelaar op je bruiloft zorgt er namelijk voor dat je gasten sneller en gemakkelijker met elkaar verbonden worden. Vaak komen je gasten vanuit verschillende hoeken zoals vrienden, familie, collega’s maar bijvoorbeeld ook die verre oom of tante. Deze mensen kennen jullie wel allemaal maar vaak kennen ze elkaar niet of nauwelijks. Een goochelaar zal met zijn trucs ervoor zorgen dat je gasten in contact met elkaar komen en met elkaar in gesprek gaan over de trucs die hij heeft vertoond.

Kies het juiste moment

Heel belangrijk is wel om het juiste moment te kiezen om een goochelaar in te huren. Tussen en vlak na het diner is er vaak een moment gereserveerd voor familie en vrienden om hun speeches te geven of een lied te zingen. Een goochelaar kun je bijvoorbeeld het beste dan ook inhuren tussen het aansnijden van de taart in de middag en het diner, of natuurlijk in de avond gedurende het begin van een feest om deze zo op gang te brengen. Dit zal hij doen door tussen de mensen rond te lopen of bij ze aan tafel te komen en je gasten en jullie zelf te verbazen met de meest uiteenlopende trucs.

Persoonlijk

Welk moment je ook kiest om een goochelaar in te huren tijdens je bruiloft. Hij zal zijn optreden altijd persoonlijk maken en er zorg voor dragen dat jullie als bruidspaar in het middelpunt blijven staan en tijdens deze dag zullen stralen. Het is immers jullie bijzondere dag.

Doordat de goochelaar vooraf met jullie bespreekt hoe hij het gaat aanpakken tijdens jullie bruiloft weet je ook wat je van hem kan verwachten. Op zijn trucs na dan want die zullen ook voor het bruidspaar een raadsel blijven hoe dat toch allemaal mogelijk is. Er naar vragen heeft geen zin, want het geheim zal hij niet aan je verklappen. Wat hij wel kan vertellen is dat je jullie dag bijzonder, speciaal en persoonlijk zal worden.

Wil je eens weten wat er allemaal mogelijk is om een goochelaar te laten optreden op jullie grote dag? Neem dan vrijblijvend contact op.