Als je op deze site terecht bent gekomen dan is de kans groot dat jij wel interesse hebt in een show van een goochelaar. Je vraagt jezelf misschien wel af wat je nou eigenlijk moet verwachten. Alhoewel dat natuurlijk per show verschilt zal ik in deze blog wat typische kenmerken van goochelshows met je delen.

Verbazing

Wanneer je mijn gasten zou vragen om de show te beschrijven dan zullen de meeste waarschijnlijk het woord ”verbazing” noemen. Dit omdat men continue verrast wordt tijdens het aanschouwen van mijn trucs.

Of het nou goochelen met kaarten is of trucs met andere voorwerpen, je gasten zullen continue in verbazing zijn.

Gezelligheid

Naast alle spectaculaire en verbazingwekkende trucs is een avond met mij ook gewoon gezellig. Niet alleen omdat ik de gasten weet te vermaken, maar ook omdat ze zelf veel dingen hebben om over te praten. De goochelaar show is op zo’n avond namelijk ideale gespreksstof.

Met name wanneer de meeste gasten elkaar nog niet zo goed kennen (denk aan een bedrijf met veel nieuwe personeelsleden) kunnen goochelaars goed van pas komen.

Professioneel

Er zijn veel mensen die willen leren goochelen en af en toe oefenen bij familie en vrienden. Dit is voor hen natuurlijk erg leerzaam en ik kan het daarom ook alleen maar aanmoedigen. De trucs zijn alleen niet altijd even hoogstaand.

Wanneer je echter bij mij een show boekt dan ligt het niveau echter wat hoger. Ik goochel namelijk al vele jaren en sta ingeschreven bij Dutch Magic, dus ik kan mezelf een professioneel goochelaar noemen. Hetzelfde geldt voor de meeste andere goochelaars met een eigen website.

Afwisselend

Ondanks bovenstaande punten is een goochelaar show eigenlijk iedere keer weer anders. Dus heb je ooit in het verleden iemand goocheltrucs zien uitvoeren en was je niet zo onder de indruk, geef het dan vooral nog een kans.

Wil jij ook een goochelshow op jouw evenement? Stuur dan gerust een mail om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.