Op zoek naar een goochelaar in Tilburg? Dave laat je gasten verwonderen, verbinden en verbazen in deze van oorsprong industriestad in Brabant. Waarom Dave inhuren voor een optreden in Tilburg? Ik leg het je graag hieronder uit.

Goochelaar Tilburg

In de altijd gezellige Brabantse stad Tilburg is ontzettend veel te beleven. Tilburg is dan ook een ware studentenstad met de Universiteit van Tilburg aanwezig in haar stad en velen studenten die hier wonen, werken en verblijven.

Maar ook ontzettend veel (inter)nationale bedrijven die zich gevestigd in en rondom Tilburg.

Hierdoor leent deze stad zich dan ook uitstekend voor een goed feestje. En wat hoort er bij een feest? Namelijk entertainment in de vorm van een goochelaar. Dus ben je op zoek naar een goochelaar in Tilburg? Ik help je graag.

Werkervaring in Tilburg

Gedurende zijn studententijd ben ik veel in Tilburg geweest om onder meer de Korte Heuvel en het Piusplein een drankje te drinken bij één of meerdere kroegen die hier gelegen zijn. En dat terwijl ik in Den Bosch studeerde!

Uiteindelijk heb ik mijn eerste jaren in mijn fulltime baan mogen werken bij één van de grootste banken van Nederland.Tilburg was mijn uitvalsbasis en ik bediende vanuit het kantoor aan de Spoorlaan dan ook veel ondernemers in deze regio. Uiteindelijk ben ik wel blijven wonen in de regio Den Bosch maar kom nog steeds graag in Tilburg.

Tilburg is nog steeds een stad waar ik graag kom om optredens te verzorgen of om vrienden te bezoeken. De verschillende optredens die ik in Tilburg heb mogen verzorgen liepen uiteen van bruiloften tot aan de grotere feesten in de Spoorzone, het kan er allemaal!

goochelaar Tilburg

Goochelaar Tilburg voor jouw evenement

Zoek jij een goochelaar voor jouw evenement of feest? Dan ben je hier op de juiste plek belandt. Ik kom je gasten namelijk graag vermaken met de meest uiteenlopende trucs met balletjes, kaarten, touwen of andere attributen. Of ik verzorg graag een workshop voor jou en je gasten zodat jullie een kijkje achter de schermen krijgen hoe een truc nu werkt.

Wil je meer weten of mij direct boeken? Klik dan op de knop hieronder.

goochelaar tilburg