Wanneer huur je een goochelaar in?

Er zijn genoeg evenementen te bedenken waar een goochelaar zich als een vis in het water zou voelen. Als gezelligheid en entertainment voorwaarden zijn voor een geslaagd feest en er zijn meer dan een handje vol gasten, dan is een goochelaar al snel uitstekend op zijn plaats. Maar op het ene evenement komt een goochelaar nu eenmaal beter tot zijn recht dan op het andere.

Wanneer huur je een goochelaar in?

Een top 5 van evenementen waarvoor je een goochelaar kunt inhuren:

#1 Huur een goochelaar in voor je bedrijfsfeest

Een goede tafelgoochelaar zorgt er tijdens je bedrijfsfeest of bedrijfsborrel voor dat iedereen zich vermaakt. Met indrukwekkende trucs verbaast hij de gasten en laat ze verwonderd achter. Zo komen leuke gesprekken op gang en dat zorgt voor een ontspannen sfeer! Lees hier meer over het boeken van een goochelaar voor je bedrijfsborrel.

#2 Huur een goochelaar in voor je jubileum

Een jubileum is altijd feestelijk. Echtparen die al heel veel jaren gelukkig samen zijn, werknemers die zo lang in dienst zijn dat ze onderdeel zijn geworden van het meubilair of organisaties die tientallen jaren bestaan…allemaal goede redenen voor een feestje! Bij enkel een receptie is entertainment misschien niet nodig. Maar geef je een echt feest? Dan zorgt een goochelaar er voor dat er extra lang over wordt nagepraat!

#3 Huur een goochelaar in voor je bruiloft

Er is geen dag in je leven die zo uitvoerig gepland wordt als je bruiloft. De locatie, het eten, de gastenlijst, de kleding…alles moet perfect geregeld zijn. Trouwen doe je – als het goed is – maar één keer in je leven en daarom worden kosten noch moeite gespaard. Als je gasten het die dag naar hun zin hebben, dan heb je dat als bruidspaar ook. Niets ergens dan een bruiloftsfeest dat in het water valt door een gebrek aan muziek of entertainment. Wil je je gasten naast die ene te gekke band nog iets anders aanbieden?

Boek dan een tafelgoochelaar! Die gaat langs alle gasten met te gekke trucs, terwijl jij en je lief je bezig houden met het in ontvangst nemen van felicitaties en cadeaus en samen genieten van alles wat er om jullie heen gebeurd.  Lees hier meer over het inhuren van een goochelaar voor je bruiloft.

Goochelaar boeken bedrijfsborrel

#4 Huur een goochelaar in voor je verjaardag

Hierbij bedoelen we niet het standaard type verjaardag met wat mensen in je woonkamer…maar een écht verjaardagsfeest. Vier je je verjaardag op locatie en wil je dat je gasten zich daar op en top vermaken? Daar weet een goede goochelaar wel raad mee!

#5 Huur een goochelaar in voor een festival

Festivals staan er om bekend dat ze bomvol entertainment zitten. Muziek, theater, dans, spectaculaire shows, stunts, er is van alles mogelijk. Een goede goochelact zou daarom tijdens een festival ook zeker niet misstaan! Leuk als één van de hoofdacts, als kleinere act óf als close up goochelaar tussen het publiek.

Overtuigd wanneer huur je een goochelaar in? Kijk dan eens op deze pagina >>>