Groot nieuws voor de goochelwereld! Magic Festival Breda komt eraan en ons land kan hiermee haar eerste officiële Magic Festival verwelkomen. Tijdens dit evenement worden er op meerdere plekken in Breda allerlei goochelshows gehouden. Het festival duurt maar liefst een week lang en begint eind september.

Er komen niet alleen Nederlandse goochelaars, maar ook enkele internationale artiesten. Een van deze internationale sterren is Bill Cheung, een Chinese goochelaar die onlangs nog wereldkampioen werd. Opvallend is dat hij zo nu en dan bereid is om zijn trucs uit te leggen. Hij zal overigens ook nog een keer in november dit jaar optreden.

Natuurlijk zitten er ook tussen de Nederlandse acts een paar grote namen. Denk bijvoorbeeld maar aan Niels Houtepen, Sabine van Diemen, Niek Takens, Peter Vogel & Ronald Moray en Alfredo Lorenzo. Grote namen die al meerdere prijzen hebben gewonnen. Wil je al een tijdje een goochelshow bijwonen, dan is dit je kans. Het festival is namelijk een perfecte gelegenheid om te genieten van enkele goede goochelshows. Zowel van bekende artiesten als aankomend talent.

Tevens is het een ideale locatie om wat af te spreken met andere beginnende goochelaars, mocht jij die ambitie hebben. De shows worden echter wel steeds op verschillende plekken in Breda gehouden, dus kijk van tevoren even welke artiest waar gaat optreden. Want het zou zonde zijn wanneer je hierdoor een leuke artiest mist.

Het Magic Festival Breda zal van start gaan op 29 augustus en duren tot en met 5 oktober. Dutch Magic is samen met Tribe één van de initiatiefnemers. Meer informatie rondom dit nieuwe festival is te vinden op de site. Uiteraard is dit ook de plek waar je tickets kunt bestellen.

Wil jij op de hoogte blijven van dit soort nieuwtjes omtrent goochelen? En daarbij ook regelmatig tips en trucs hierover ontvangen? Blijf dan vooral mijn goochelblogs in de gaten houden. Daarnaast heb ik recentelijk ook deze goochelgids geschreven met allerlei achtergrondinformatie.