Goochelaar inhurenFeestje of evenement? Huur een goochelaar in!

 

Geef je een feestje of organiseer je een evenement en ben je op zoek naar leuk vermaak om de boel wat extra sfeer te geven? Misschien is het niet het eerste waar je aan denkt, maar kies dan eens voor een goochelaar om je gasten te entertainen. Een goochelaar inhuren zorgt ervoor dat je feest of evenement extra speciaal wordt, voor zowel jou als voor je gasten.

Wie ga je als goochelaar inhuren?

 

Op zoek naar een goede goochelaar die in heel Nederland en België optreedt? Zoek niet verder, want je hebt hem gevonden. Mijn naam is Dave van Gulik en ik zal je uitleggen waarom je het beste voor mij kunt kiezen als tafelgoochelaar of als entertainer op een podium om al je feesten en partijen extra bijzonder te maken.

Ook kun je me boeken als extra trekpleister voor op een beurs, zodat je meer mensen naar je stand kunt lokken.

Wie is Dave nu eigenlijk?

 

Even kort iets over Dave zelf. Goochelen zat er al jong bij me in. Wat ooit begon met een goocheldoos en voorstellingen voor familie en vrienden groeide uit tot een hobby die inmiddels tamelijk uit de hand gelopen is in de meest positieve zin van het woord.

Het niveau van goochelen is natuurlijk aardig veranderd in de loop der jaren dat ik mijn trucs doe. Jaren van oefening en optredens hebben er toe geleid dat ik nu professionele optredens geef.

Ik vermaak de gasten niet enkel met goocheltrucs maar ben meteen ook de gastheer op je feest of evenement waar nog lang over gesproken zal worden. Omdat ik al vele jaren in het bedrijfsleven werk kan ik met veel mensen goed overweg en me inleven in de verschillende doelgroepen waar ik voor optreed. Niet alleen dit maakt de show tot een succes, ook de ervaring van diverse optredens op verschillende evenementen en locaties maken het bijzonder en professioneel.

Waar kun je mij voor inhuren?

 

Je kunt een goochelaar inhuren voor allerlei verschillende feestjes of evenementen. Of het nu een huwelijk is, een bedrijfsfeestje, een jubileum, noem maar op maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Mijn goocheltrucs zijn geschikt voor ieder publiek, alleen niet voor kindjes. Wil je een goochelaar inhuren om een kinderfeestje op te luisteren, dan kan ik je uiteraard wel helpen aan de meest geschikte magische persoon.

Niet alleen in het Nederlands

 

Mijn shows voer ik op in het Nederlands of desgewenst in het Engels. Wel zo handig als je internationale gasten hebt. Voor de liefhebber kan ik als rechtgeaarde Brabander (geboren in ’s-Hertogenbosch) ook mijn goocheltrucs voorzien van commentaar in onvervalst Brabants. Niet alleen leuk voor de Brabanders onder ons maar ook voor gasten van buiten de provincie. De Brabantse tongval geeft je feest direct een gezellige en vertrouwde sfeer.

Wat kun je van me verwachten?

 

Ben je al nieuwsgierig maar merk je terecht op dat je nu nog niet precies weet wat ik allemaal kan en doe? Dan heb je gelijk. Ik zal een klein tipje van de (magische) sluier oplichten en iets over mijn trukendoos loslaten, maar je kunt er zeker van zijn dat als je mij uitnodigt als goochelaar op je feest de mensen er nog lang over zullen spreken.

Vermaak voor alle gasten

 

Of het nu voor een festival, bruiloft of verjaardag is, mijn trucs zijn geschikt voor ieder evenement. Ik zal je gasten van de ene verbazing in de andere laten vallen en ze zullen soms niet weten wat hen overkomt. Zie je de verbaasde blikken al voor je als ik de meest diverse trucs recht voor hun eigen neus uitvoer? Je wordt gefopt waar je bij staat maar op een onderhoudende manier.

 

Gedachten lezen

 

Behalve een grote diversiteit aan trucs die ik doe, lees ik ook de gedachten van je gasten. En kan ze in grote verwarring achter laten. Ze zullen nog lang na afloop van je feest of evenement nadenken over wat er gebeurd is en hoe ik toch alles van ze kan weten. Vreemde gast aan tafel als je kiest voor een goochelaar inhuren?

Ik loop gezellig tussen de tafels door en vermaak de mensen met kaarten, balletjes of touw maar laat ook bijzondere trucs zien met gewone gebruiksvoorwerpen. Het lijkt allemaal heel eenvoudig maar je wordt op een leuke manier bedrogen waar je bij staat.

 

Toon je eigen goochelkunsten

 

Wil je zelf graag een keer in het middelpunt van de belangstelling staan? Ik kan je trucs leren die je aan het gezelschap kunt tonen. Ze zullen niet alleen van de ene in de andere verbazing vallen, maar ook jou ineens met andere ogen bekijken. Dat je kunt goochelen hadden ze zeker niet achter jou gezocht. Blijkt dat jij ook magische vingers hebt.

 

Tafelgoochelen

 

Een optreden kan er op verschillende manieren uitzien en ook de duur ervan is niet altijd hetzelfde. Kies je voor een tafelgoochelshow? Dan meng ik me onder de gasten en zien ze de magie voor hun ogen gebeuren. De scheidslijn tussen werkelijkheid en bedrog is klein. Denk je een truc door te hebben omdat het vlak voor je neus gebeurt en je er (bijna letterlijk) boven op staat? Vergis je niet, want magie blijft iets bijzonders dat maar moeilijk te bevatten is.

 

Optreden op een podium

 

Liever een show voor op een beurs of op een podium op een evenement? Ook dat is mogelijk. Podiumshows duren minimaal tien minuten, maar kunnen ook een uur beslaan. Ze zijn voor iedereen geschikt en ik vermaak de mensen met een aaneenschakeling van spannende trucs die ik op een leuke manier aan elkaar praat, zodat het geen ogenblik saai wordt.

 

Ontvang je gasten op een magische manier

Vind je het een leuk idee om je gasten reeds bij binnenkomst kennis te laten maken met de goochelaar en zijn trucs? Ook dat kan en is ook goed mogelijk in combinatie met tafelgoochelen en een podium act.

Als mensen bijvoorbeeld bij de ingang van een evenement een wachtrij voor zich zien, is vermaak de perfecte oplossing om de tijd te doden en lijkt de rij veel minder lang en zijn ze binnen voordat ze het weten. Ik zorg voor vermaak tijdens het wachten zodat het lijkt alsof ze binnen een knip met mijn vingers toch ineens binnen staan. Als dat niet magisch is?

 

Zelf leren goochelen?

 

Ik geef ook workshops goochelen aan groepen. Je kunt je met maximaal 25 personen inschrijven voor een workshop en ik begin met het laten zien van een aantal trucs. Goochelen is niet even zomaar geleerd, daar is veel oefening voor nodig, maar aan het einde van de workshop ga je met een truc naar huis, waar je thuis de show mee kunt stelen.

Lukt dat nog niet, dan heb je toch een leuke workshop gehad waarin je uitgelegd wordt hoe een aantal trucs in elkaar steken en ik probeer je deze onder de knie te laten krijgen.

 

Feest voor iedereen

 

Je gasten zitten niet alleen op een feestje te praten, te drinken en te genieten van het lekkere eten. Besluit je een goochelaar in te huren, dan geef je de avond een extra boost en maak je dat de mensen ook betrokken worden bij de festiviteiten.

Niemand wordt nog overgeslagen of speelt voor muurbloempje, iedereen doet mee en de feestavond zal nog maar moeilijk door een ander overtroffen kunnen worden. Ik ben er in gespecialiseerd om iedereen te betrekken bij het optreden zodat alle gasten een geslaagde avond hebben.

 

Ben je bijna overtuigd?

Kortom, mogelijkheden te over. Ben je nog net niet overtuigd dat een goochelaar inhuren jouw feest tot de avond van je leven maakt? Kijk eens naar het filmpje hierboven. Dit geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten, maar misschien is niks wat het lijkt. Het blijft wel een goochelaar die je huurt natuurlijk. Wil je graag meer over mij als persoon en goochelaar weten? Dan kun je me altijd mailen of bellen voor meer informatie. Je vindt me ook terug op Facebook en via onderstaande knop kun je contact met me opnemen.

[RICH_REVIEWS_SHOW num=”6″]

 

Beschikbaarheid en boekingen

Een goochelaar inhuren is moeilijk en kostbaar? Valt reuze mee. Voor meer informatie over de kosten en wat je aan voorbereidingen dient te treffen neem je het beste even contact met me op. Ben ik even niet beschikbaar? Mijn magie zal me zo weer terugbrengen naar de realiteit.

Voor mijn optreden hoef je zelf weinig tot geen extra voorbereidingen te treffen, want ik breng alles mee om je avond vol magie te laten verlopen. Mijn agenda is wel al aardig vol, dus boek me op tijd. Wil je weten of ik op een bepaalde datum nog beschikbaar ben? Informeer dan nu nog, dan ben je ervan verzekerd dat ik ook op jouw feest of evenement aanwezig zal zijn.

Kies voor een magische dag of avond

Kies nu nog voor een beetje magie en geheimzinnigheid in je leven. Heb je zin in een magische avond die je je nog lang zult herinneren? Twijfel niet meer en kies voor mij, Dave van Gulik als goochelaar voor jouw feest of evenement. Ik zal je betoveren met mijn magie.