Professioneel Goochelaar/Illusionist Inhuren

“Zal ik je een goocheltruc laten zien?” Het klinkt als een slechte openingszin, maar Professioneel Goochelaar inhurenbij een professioneel goochelaar zal iedereen deze vraag volmondig met “ja” beantwoorden.

Zeker met het Magisch Entertainment van Dave van Gulik wordt jouw feest of evenement voorzien van nog meer magie. Je gasten zullen versteld staan van wat er vlak voor hun neus gebeurt en zo zal jouw feest nog dagenlang onderwerp van gesprek zijn. Want hoe deed hij dat nou toch?

Om verwondering en verbazing te creëren tijdens jouw feest kun je in de persoon van Dave een professioneel illusionist/goochelaar inhuren. Wanneer je gasten zich vanaf het begin af aan verwonderen tijdens jouw feest, weet je zeker dat ze genoeg hebben om over te praten gedurende de rest van het feest of evenement.

Een aantal goocheltrucs van een professioneel illusionist/goochelaar is namelijk fantastische gespreksstof voor je gasten. Zo hoeven zij zich geen zorgen meer te maken over het bedenken van een goede ijsbreker of openingszin.

De trucs die Dave naar jouw feest brengt zijn verbluffend, visueel en bijzonder interactief. Zo kan het zo zijn dat de magie uiteindelijk plaats vindt in de handen van je collega’s, vrienden of familie. Op deze manier draagt iedereen een magisch steentje bij aan het mysterie en groeit het enthousiasme met de seconde.

Uiteindelijk kom je tot de conclusie dat je getuige bent geweest van een wonderbaarlijk iets, of dat je gewoon belazerd bent waar je bij stond. In beide gevallen hebben jij en je gasten een geweldige avond om niet te vergeten. Met Dave als professioneel illusionist/goochelaar op je feest of evenement wordt er een fijne sfeer gecreëerd waardoor iedereen samen plezier kan hebben.

 

Professioneel goochelaar inhurenProfessioneel tafelgoochelaar

Wellicht organiseer je een feest voor slechts een kleine gezelschap, of een feest waar mensen aan verschillende tafels in kleine groepen bij elkaar zitten. Ook dan is het inhuren van een professioneel illusionist/goochelaar een uitstekende keuze om te zorgen dat het een geslaagd evenement wordt.

Dave is door zijn snelle vingers en bijzondere persoonlijkheid uitermate geschikt wanneer je op zoek bent naar een professioneel tafelgoochelaar. Op deze manier krijgen de trucs een exclusief karakter, wat het interessant maakt voor de kleinere groepen mensen. Jij en je gasten worden bij de magie betrokken, zonder dat je snapt hoe je dat nou precies gedaan hebt.

 

Hoewel jullie er met de neus boven op zitten, zal niemand ook maar één idee hebben wat er zojuist is gebeurd. Bovendien gaan dergelijke goocheltrucs vaak gepaard met een gezonde dosis humor.

Het inhuren van Dave als een professioneel tafelgoochelaar geeft je ook de gelegenheid om gasten te vermaken tussen verschillende gangen van een diner door, bijvoorbeeld. Zo hoeven je gasten zich geen moment te vervelen en staat volop genieten centraal tijdens jouw feest of evenement.

Het is bijzonder dat er telkens iets magisch plaatsvindt aan de verschillende tafels. Daarnaast is het een uitgelezen mogelijkheid om een werkelijk uniek en onverwachts cadeau te geven. Je geeft dan niet alleen aan de jarige een dag om nooit te vergeten, maar ook aan de rest van de gasten.

Professioneel goochelaar inhurenProfessioneel goochelaar inhuren

Bij sommige goochelaars moet je heel wat voorbereidingen treffen om te zorgen dat alles vlekkeloos zal verlopen. Echter, wil je een professioneel goochelaar inhuren die hier heel gemakkelijk in is? Dan ben je bij Dave aan het juiste adres.

Hij regelt vrijwel alles zelf, hoewel het wel handig is als hij over een aparte ruimte kan beschikken waar hij zich gemakkelijk om kan kleden en bij zijn magische spullen kan. Verder hoef jij je nergens zorgen over te maken.

Daarnaast komt Dave naar jouw locatie overal in zowel Nederland als België, zonder extra reiskosten. Ook kan hij de show in het Engels doen, mocht je een feest geven waar gasten aanwezig zijn die geen Nederlands spreken en toch mee willen genieten van de magie van een professioneel goochelaar.

Natuurlijk is het inhuren van een goochelaar niet alleen een leuk idee bij grote feesten of evenementen zoals een bedrijfsuitje of bruiloft, maar ook bij kleinere feesten. Dave kan zelfs shows verzorgen in je eigen woonkamer of bij je op het bedrijf, waar zowel jong als oud van de goocheltrucs kan genieten.

Om een indruk te krijgen van hoe jouw feest er uit kan komen te zien met een professioneel goochelaar op de vloer, kun je hieronder een voorbeeld bekijken. Hierin vertellen de gasten op het feest ook wat de trucs zo leuk maakt en waarom ze dit feest nooit meer zullen vergeten.

Overtuigd?

Ben je overtuigd en wil je mij ook inhuren voor jouw bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, jubileum, beurs of een ander feest of evenement? Vraag dan snel meer informatie op of boek mij direct via onderstaande knop. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen worden om je een passend voorstel te doen gebaseerd op je wensen en behoeften.