Ben je op zoek naar een tafel illusionist? Of wil je weten wat het verschil is tussen een tafel illusionist en een tafelgoochelaar? In beide gevallen ben je dan op de juiste plek beland. Ik vertel je er graag meer over.

Tafel illusionist

De officiële benaming binnen de wereld van goochelaar en illusionisten voor tafel illusionist is eigenlijk een Tafelgoochelaar. Deze manier van goochelen kan ook Table Magic genoemd worden. In alle gevallen wordt er hetzelfde mee bedoeld.

Namelijk een goochelaar die rondloopt tussen je gasten en hen aan tafel vermaakt, verbaasd, verbindt en verwonderd met de meest magische trucs. Dit kunnen trucs zijn met balletjes, kaarten, touwen maar ook alledaagse voorwerpen zoals elastiekjes.

Het is ook mogelijk dat de meest bizarre mentale trucs vertoond worden zoals gedachtenlezen of het buigen van het bestek op tafel!

Bijzonder vermaak

In alle gevallen is een tafel illusionist een bijzondere vorm van entertainment en vermaak. Een goochelaar die tussen je gasten doorloopt maakt het een belevenis voor al je gasten die met stomheid verslagen achtergelaten worden.

Zij zullen er nog lang over napraten en met elkaar in discussie gaan over wat ze hebben gezien.

Verschillende evenementen

Het voordeel van een tafel illusionist is dat je deze op allerlei soorten evenementen kunt laten optreden. Van een bijzonder verjaardagsfeest, tot een bruiloft of zelfs op een groot bedrijfsfeest.

Doordat de goochelaar mobiel is en zich aan elke situatie kan aanpassen is dit een vorm van entertainment die je overal in kan zetten.

Magisch Entertainment Dave van Gulik heeft verschillende mogelijkheden om als tafel illusionist op te treden.

Zo kan hij met zijn tafeltje op een vaste plek gaan staan, met zijn eigen tafel rondlopen of als het wat drukker is komt hij direct bij je gasten aan tafel. Vooraf overleggen we altijd even wat het beste bij het evenement past.

Overtuigd?

Wil je graag meer informatie ontvangen om Dave als tafel illusionist in te huren? Twijfel dan niet en neem via onderstaande knop direct contact met Dave op.